Twitch Prime ile abone rozetleri, özel semboller ve ifadeler, reklam olmadan istediğiniz görüntüleri izleme şansını elde edersiniz. Twitch Prime ile aynı zamanda kanala ilk üye olmanız durumunda karşınıza çıkan ekranda “Paylaş” butonu yer alır. Sohbet penceresinin üzerinde bu düğmeye bastığınız zaman mesajların özel bir şekilde gönderilmesine yardımcı olur.

Twitch Prime Uygulaması Nasıl Uygulanır?

Aşağıda Twitch Prime uygulamasının kullanım yöntemleri sırasıyla anlatılmaktadır:

·         Prime daha önceden üye olup olmadığınızı anlamak için ilk olarak “Abone Ol” kısmına gittiğinizde üye olup olmadığınız açık bir şekilde ortaya çıkacaktır.

·         Üye olmanız durumunda üyeliğin yeniden kullanılabilmesi için aktifleşme işlemi yapılır. Bu işlemin yapılması için de “Ücretsiz Abone Ol” sekmesine gidiniz.

·         Prime abone olmadığınız durumda ise abonelik sekmesinin altında üye olmak için bölüm vardır.

·         Buradan abone olarak Prime hesabının aktifleşmesine yardımcı olun.

Twitch Prime Ücretle Nasıl Yapılır?

Twitch Prime ücret ödeme koşulu ile abone olmak için öncelikle “Kademe1”, “Kademe2” ya da “Kademe3” seçenekleri arasından istediğiniz kademeyi seçmeniz gerekir. Daha sonra “Kredi/Banka Kartı, “Twitch Gift Cards”, “Paypal”, “Amazon Pay” ve “Xsolla” ile ödeme seçeneklerinden birini seçip üye olma işlemini gerçekleştirin. En son olarak “Satın Al” butonuna basın. Bu sayede seçilen ödeme türünü uygun olacak şekilde abone olmuş olursunuz. Abone olunduğuna dair size bilgilendirme mesajı atılacaktır.

Twitch Prime Cihazlardan Nasıl Yapılır?

Twitch Prime mobil cihazlardan abone olmak için ilk olarak Android ya da IOS işletim sistemine sahip olan cep telefonlarınıza ücretsiz bir şekilde Twitch uygulamasını indirmeniz gerekir. Bu uygulama ile abone olursunuz ya da sevdikleriniz kişiye abonelik hediye etme şansınız vardır.

Twitch Prime Online Nasıl Yapılır?

Aşağıda Twitch Prime online bir şekilde abone olmak için izlenecek adımlar sırasıyla verilmektedir:

·         Cep telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan “subs.twitch.tv” adresine giriş yapmanız gerekir.

·         Daha sonra arama çubuğuna “Partner ve İştirakler” sekmesine tıklamalısınız.

·         Karşınıza gelen kanallardan istediğinizi seçip abone olabilme şansınız vardır.

·         Kanalı seçtikten sonra bununla birlikte ödenecek olan abonelik fiyatını da belirlemeniz gerekir.

·         “Kademe1”, “Kademe2” ya da “Kademe3” seçenekleri arasından kendinize uygun olanını tercih edin.

·         Kademe seçiminden sonra abonelik için ödenecek miktarın ödeme türünü seçmek zorundasınız.

·         Ödeme tekniğini de seçtikten sonra karşınıza gelen adımları eksiksiz bir şekilde uygulamalısınız.

·         Bu sayede internet üzerinden hızlı şekilde abone olma şansını kullanmış olursunuz.

“Kademe2” ve “Kademe3” Ne Faydalar Sağlar?

Kademe2 ve Kademe3 abone olunması durumunda ekstradan özel ifadeleri ve sembolleri kullanabilme şansınız vardır. Bununla birlikte Kademe2 ve Kademe3 aboneliğini tamamlayanlar için partnerlere 5 ve iştiraklere ise 1 slot hakkı tanınır. Bunların dışında Kademe2 ve Kademe3 aboneliğine sahip olanların rozet nişanını özelleştirme işlemi yapmasından sonra rozetlerin üzeri için daha özel bir nişan kullanabilme şansları vardır.

Kanal rozet nişanının aktif bir hale dönüştürülmesi durumunda Kademe2 ve Kademe3 aboneleri rozet nişanı hakkında önceden bilgi sahibi olmak için izleme yapabilir. Aboneler “Sohbet Ayarları” sekmesi üzerinden rozet nişanını kullanılamaz bir hale dönüştürebilir. Sohbet ayarlarına geçiş yapmak için ise sohbet penceresinin sağ alt tarafında çark sembolüne basmanız gerekir. Bastıktan sonra “Ayarlar” sekmesine gidin ve “Klimik” kısmında isminizin yazıldığını yakalayın. Bu işlem sayesinde rozet nişanının aktif kullanımı kapatılmış olur. Aynı işlemler ile istediğiniz zaman diliminde rozet nişanını kullanıma açabilme şansınız vardır. Aboneliklerin seçilmesi durumunda 3 veya 6 aylık süreçler boyunca ücretlendirmelere tabii tutulursunuz.

Editör: TE Bilisim