Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu kimdir? Arif Güloğlu hastalığı nedir? Soruları vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. BKM mutfak tarafından hazırlanan Çok Güzel Hareketler 2 oyuncu kadrosunda yer alan Arif Güloğlu sevenlerini üzen bir haber verdi. Sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamalar sonrasında sıkça araştırılan Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu kimdir? Arif Güloğlu hastalığı nedir? Soruları hakkında merak edilen detayları sizler için haberimizde verdik…

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 OYUNCUSU ARİF GÜLOĞLU KİMDİR?

Arif Güloğlu, 18 Eylül 1997 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 1.73 boyunda, 69 kiloda olan Arif Güloğlu başak burcudur. Ankara’da çeşitli tiyatrolarda bir çok rol üstlendi ve buna İstanbul’da da devam etti. 19 yaşında İstanbul’a yerleşti. Eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. Bir yandan da hayali olan oyunculuk için çabaladı ve 2018 yılında Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır.

Çok Güzel Hareketler 2 kadrosuna 'çırak' olarak katılan Arif Güloğlu, özellikle Ankara tiplemeleri ile biliniyor. Altyapı tarafından hazırlanan skeçlerin neredeyse tamamında rol alan Güloğlu, en dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

ARİF GÜLOĞLU HASTALIĞI NEDİR?

BKM Mutfak yapımı Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldız isimlerinden Arif Güloğlu lenf kanserine yakalandı. BKM Mutfak tarafından yapılan açıklamada genç oyuncunun tedavisinin pozitif yönde devam ettiğini belirtildi. BKM'den açıklama:

Çok Güzel Hareketler 2 - Alt Yapı oyuncularımızdan Sevgili Arif Güloğlu’na kısa bir süre önce “lenfoma” teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir.

Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz. Arif Güloğlu da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda " Bu hastalığı hızla atlatacağıma inanıyorum" dedi.

LENFOMA HASTALIĞI NEDİR, NASIL OLUR?

Editör: TE Bilisim