ATV ekranlarının sevilen yüzü Müge Anlı yeni bölümüyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Hafta içi her gün 10:00’da ekran başına geçen Müge Anlı’nın bugünkü programında hangi konuları konuşup tartışacağı vatandaşlar tarafından merak konusu. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…

MÜGE ANLI 31 MART ÇARŞAMBA CANLI ATV İZLE! MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM FULL HD YOUTUBE İZLE!

ATV’nin sabah kuşağında en çok takip edilen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert 10.00-13.00 saatleri arasında ekranlara geliyor. İzleyicilerde çeşitli sebeplerden dolayı erken saatlerde yayınlanan programı kaçırıyor. Müge Anlı 31 Mart Çarşamba canlı ATV izle için atv.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

MÜGE ANLI 31 MART ÇARŞAMBA CANLI ATV İZLE!

MÜGE ANLI 30 MART SALI FULL HD YOUTUBE İZLE!

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet Kirenci 28 gün sonra İstabul Esenler’de bulundu. Mehmet Kirenci dikkatli bir izleyici sayesinde sağ salim ağabeyine teslim edildi. Manisa’da kaybolduktan 35 gün sonra baraj gölünde ölü olarak bulunmuştu. Cinayet adım adım çözüldü. Özcan Eren cinayetinde karar… 57 yaşındaki Nalan Ülker’den dolandırıcılık iddiası. Yaklaşık bir buçuk milyon liraya sahipti. Şimdi borç batağıyla mücadele ediyor.

Nalan Hanım’ın kuzeni Birol Bey canlı yayında. Birol Bey, Özkan’ı tanıyorum Nalan Hanım Özkan’la Kıbrıs’a, Romanya’ya gezmeye gittiklerini belirtti. Özkan’ın Nalan’a 350 Bin Lira kredi çektirdiğini bu olayın kendisine intikalinden sonra olaya el attığını ve Özkan’a o parayı ödettiğini belirtti.

Daha sonra Nalan’ın 4 sefer kendisini savcılığa verdiğini hepsi takipsiz kaldığını belirtti. Nalan Hanım’ın kendisinden 275 Bin Lira aldığını ve onu da Özkan’a verdiğini iddia etti. 62 yaşındaki Ayten Sevim’in şüpheli ölümü. Kızlarının yanı sıra eşi ve oğlu da canlı yayında… Mürettin Sevim eşini darp etti mi? Olay günü neler oldu? Ayten Sevim’in ölümündeki soru işaretleri…

Editör: TE Bilisim