Her çarşamba ATV'de ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde Emel Dede'nin canlandırdığı Gonca Hatun karakteri beğeniyle izleniyor. Dizinin son bölümünde Gonca Hatun karakterini göremeyen izleyiciler 'Kuruluş Osman Gonca Hatun neden yok' sorusunun yanıtını merak ediyor. Başarılı oyunculuğuyla beğeni kazanan Emel Dede'nin diziden ayrılıp ayrılmadı ğı merak edilirken Kuruluş Osman Gonca Hatun diziden ayrıldı mı? Gonca Hatun nerede? sorularının cevabı ve ünlü oyuncunun yhayatı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

Kuruluş Osman Gonca Hatun diziden ayrıldı mı? Gonca Hatun nerede?

Kuruluş Osman dizisinde Emel Dede'nin canlandırdığı Gonca Hatun karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusunda oyuncudan ya da yapım şirketinden bir açıklama bulunmuyor. Gelişmeler ilerleyen bölümlerde netleşecek.

Kuruluş Osman dizisinin Gonca Hatun'u Emel Dede kimdir?

Kuruluş Osman'ın Gonca Hatun'u Emel Dede, 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1.70 boyundaki Emel Dede 52 kilodur. Başak burcu olan oyuncunun gözleri kahverengidir. 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi alan Emel Dede; ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile yaşamış; Sevda Kuşun Kanadında, Seddülbahir 32 Saat, Alın Yazım, Aşkın Bedeli ve Emanet dizilerinde rol almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Uğur Güneş ve Algı Eke'nin paylaştığı İsimsizler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Berfin karakterini canlandırmaktadır. Şimdi ise Kuruluş Osman dizisinde Gonca karakterine hayat verecek.

Editör: TE Bilisim