Hafta içi her gün ATV ekranlarının vazgeçilmez gündüz kuşağı programı Esra Erol’da yeni bölümde neler olacak merakla bekleniyor. Bir önceki bölümde karışan işler vatandaşları şaşkına çevirmişti. Esra Erol’un birbirinden ilginç olayları canlı yayında çözüme kavuşturduğu program yeni bölümüyle bugün sevenleriyle buluşacak. Seyircilerin sıkı takip ettiği program için merak edilenleri haberimizde derledik. Esra Erol canlı yayın 1 Nisan Perşembe izle! Esra Erol tek parça ATV canlı izle seçenekleri için işte detaylar…

ESRA EROL CANLI YAYIN 1 NİSAN PERŞEMBE İZLE! ESRA EROL TEK PARÇA ATV CANLI İZLE!

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Büyük bir İlgi ile takip edilen yapımın bölümünde eltiler gündem olmaya devam edecek. Muammer ve Gülhan ilişkisinde de son kararın verileceği programda Ebru’nun işbirlikçisi Emre canlı yayına konuk olacak. Esra Erol merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

ESRA EROL’DA CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

31 Ağustos 2015 tarihinden beri ATV’de hafta içi her gün yayınlanan televizyon programı Esra Erol’da, 23 Kasım 2015 tarihinden 14 Aralık 2015 tarihine kadar sunucusu Esra Erol’un doğum yapması sebebiyle programı geçici olarak Nilgün Belgün sunmuştur. 29 Nisan 2017'de Türkiye'de alınan bir kararla izdivaç programlarının yasaklanmasından sonra Esra Erol konsepti değiştirilerek izdivaç programından hayatın içini ele alan bir konsepte dönüştürülmüştür.

ESRA EROL’DA DÜN NELER OLDU?

Esra Erol, Beyza ve Savaş Bey'in 4,5 G ile canlı bağlantıya geçeceklerini açıkladı. Konu hakkında özet görüntüler yayınlandı. Mahmut Bey, moraller bozuk olsa da iyi olduğunu dile getirirken Hatice Hanım iyi olmadığını, kızına sarılmak istediğin belirtti. Beyza'nın kesinlikle şantaj gibi bir olay ile orada tutulduğunu söyleyen Mahmut Bey, kızının markete bile gitmediğini vurguladı. Hatice Hanım Esra Erol’un sorusu üzerine, kızının Savaş Bey ile evlenmeden önce sadece bir kere telefonda konuştuğunu söylerken kızın kendilerine tanıştırdığı kişinin soy ismini Çetinkaya olarak söylediğini aktardı.

Beyza ve Savaş Bey’in 4,5 G ile canlı bağlantısında, Hatice Hanım ve Mahmut Bey ağlayarak ekranın önüne gittiler. Hatice Hanım sen çok değişmişsin kızım derken Mahmut Bey kızına, çık gel dedi. Gözyaşlarını tutamayan Hatice Hanım ve Mahmut Bey, kızlarına ne olursun gel çağrılarında bulundular. Beyza, ailesinin yalan söylediğini, 31 Ocak'ta değil 3 Şubat'ta evden kaçtığını, ailesine istemeye geleceklerini söyleyince ailesi sıcak bakmadığı için evden kaçma yoluna gittiğini söyledi. Ailesine evlendiği kişinin yaşını söylediğini iddia eden Beyza, anneme Savaş Bey'in fotoğrafını gösterdim ben dedi ve doğru söylediğini ileri sürdü. Beyza, babamın haber yoktu, anneme söyledim ben derken Savaş Bey'in haberinin olmadığını, kendisinin kaçıp gittiğini, gitme sebebinin ise evde baskı olduğu için, darp gördüğü için güvendiği birine kaçtığını vurguladı. Savaş Bey ile sosyal medya üzerinden tanıştığını dile getiren Beyza, birbirlerini sevdiklerini, güvendiklerini söyleyerek Savaş Bey'in elektrikçilik işi yaptığını ve kendisi ile 3 aydır tanışık olduklarını sözlerine ekledi. Beyza, evden kaçtığı gün çıkıp gittiğini, gidince Savaş Bey'e haber verdiğini, zaten birbirlerini sevdiklerini, anlaşıp nikâh kıydıklarını belirtti. Savaş Bey'i önceden görüntülü konuşmada da gördüğünü iler süren Beyza, Savaş Bey'i ilk kez canlı olarak kaçtığı gün gördüğünü ekledi ve birbirlerini sevdiğini çok iyi bildiklerinin altını çizdi. Esra Erol, 3 ayda nasıl âşık olup evlenebilirsin diye sorguladı. Beyza, Savaş Bey ile birbirlerine güven sağladıklarını söylerken Savaş Bey'in önceden evlendiğini bildiğini açıkladı.

Editör: TE Bilisim