MSÜ mülakat ne zaman 2021? MSÜ mülakat ne zaman yapılacak? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Milli Savunma Üniversitesi sonuçlarının açıklanmasının ardından MSÜ sınavı kaç puanla kazanılır sorusuna yanıt aranmaya başlandı. MSÜ Kara, Hava, Deniz Harp Okulu taban puanları baz alınarak tercih işlemlerini gerçekleştirecek olan adaylar aynı zamanda mülakatlarında ne zaman gerçekleştirileceğini merak edip araştırıyor. İşte detaylar…

MSÜ MÜLAKAT NE ZAMAN 2021? MSÜ MÜLAKAT NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Savunma Üniversitesi sonuçlarının açıklanmasının ardından MSÜ sınavı kaç puanla kazanılır sorusuna yanıt aranmaya başlandı. MSÜ Kara, Hava, Deniz Harp Okulu taban puanları baz alınarak tercih işlemlerini gerçekleştirecek olan adaylar 2021 MSÜ eleme mülakatlarına çağrılmak için en düşük kaç net-puan almak gerekiyor sorusuna yanıt ararken MSÜ sınavında 4 yanlış bir doğruyu götürdüğü biliniyor. Alınan net sayısına göre adayların girdikleri testteki ham puanları belirleniyor.

Bu yıl (2021) Milli Savunma Üniversitesi tarafından yapılacak olan mülakat tarihi hakkında henüz resmi açıklama gelmezken, konuyla ilgili son dakika açıklama gelmesi halinde haberimizden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim