Dexter yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Dexter 9. Sezon hangi platformda olacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Dizi sektöründe unutulmazlar arasına adını yazdıran popüler Dexter'ın yıllar sonra yeni bir sezonu daha yapıldığı bir süredir biliniyordu. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin ilk teaser'ı paylaşılmasıyla sevenlerini heyecanlandırdı. Dizi tarihinin unutulmazlarından olan Dexter, 2006-2013 yıllarında 8 sezon olarak yayınlanmıştı. Peki, Dexter yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Dexter 9. Sezon hangi platformda olacak? İşte tüm detaylar…

DEXTER YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK? DEXTER 9. SEZON HANGİ PLATFORMDA OLACAK?

Dexter’ın yayınlanan ilk tanıtımında dizinin ne zaman başlayacağının tam tarihi açıklanmadı. Fragmanda sadece sonbaharda başlayacağı duyuruldu.

Dizinin Türkiye’de hangi platformda yayınlanacağı henüz belli olmadı. Netflix, ABD’de yayınlanan bazı dizleri bölümler halinde yayınlıyor. Dexter’ın da bölümler halinde Netflix’ten ihtimal dahilinde.

İşte yeni fragmana dair yayınlanan görüntüler;

DEXTER DİZİ KONUSU NE?

Dexter, ilk olarak 1 Ekim 2006'da Showtime kanalında gösterilmeye başlayan Amerikalı drama dizisidir. Dexter Morgan (Michael C. Hall), Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analisti olarak çalışıyor ve aynı zamanda bir seri katil olarak gizli bir hayat sürdürüyor. Miami'de geçen hikâye Jeff Lindsay'in Dexter romanlarının ilki olan Darkly Dreaming Dexter romanından uyarlanmıştır. Sonraki sezonları Lindsay'in romanlarından bağımsız olarak yapılmıştır. Dizinin ilk bölümünü yazan James Manos tarafından televizyona uyarlanmıştır.

Editör: TE Bilisim