Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor sorusunu araştıran izleyiciler heyecanla beklenen dizinin yayın saatini merak ediyor. Her bölümü nefesleri kesen dizide yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. Yeni bölümde Tozkoparanlar, İskender’in peşine düşen casusun kim olduğunu bulmaya çalışacak. Giovanni ile mücadele devam ederken İskender'in uyarılarını dinlemeyen Mavi Ay ve Kasırga, ceza almak üzere üstleri başları pastaya bulanmış halde okul müdürü Rüya hocanın karşısına geçerler. Peki, Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 2 Mayıs Pazar? Tozkopran İskender saat kaçta?

Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 2 Mayıs Pazar? Tozkopran İskender saat kaçta?

TRT 1ekranlarında yayınlanan çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, on dokuzuncu bölümüyle 25 Nisan Pazar saat 15:45’de ekrana geliyor. Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 21. bölümünde neler olacak?

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Güçlerini yeniden kazanan İskender, Salih ve Rüya ile mutlu bir güne uyanır. Kahvaltı için ekmek almaya çıkan İskender, yolda daha önce iki kez karşılaştığı eşkıya Cengiz’i görür. Cengiz’in peşine düşen İskender eve gelmeyince Rüya ve Salih paniğe kapılırlar. Duruma bakılırsa Mavi Ay’ın da İskender’in nerede olduğuna ilişkin bir bilgisi yoktur. Mavi Ay’ın panik halinden şüphelenen Kasırga da sonunda İskender’in kayıp olduğu bilgisine ulaşır. Haberin yayılmasıyla birlikte herkes İskender’i bulmak için seferber olurken, Fikri’nin aklına bir fikir gelir. Cihangir’in İskender’i kaçırmış olabileceğinden şüphelenen Fikri, Salih’i de yanına alarak Giovanni’yi sıkıştırır. Tüm bunlar olurken İskender, izbe bir mekânda Cengiz ve adamlarıyla hesaplaşmaktadır.

Cengiz’in İskender’in zihgirini ele geçirmesiyle birlikte zihgirine bir şey olmasından korkan İskender çaresiz kalır ve teslim olur. Kaçmak için bir yol arayan İskender’in karşısına bir anda tanıdık bir yüz çıkar. Bu yüz Giovanni’den başkası değildir.
Cengiz’in İskender ile karşılaşması bir tesadüf mü? İskender, Cengiz ve adamlarını alt edebilecek mi? Mavi Ay ve Kasırga İskender’in nerede olduğunu bulabilecek mi? İskender’in kaçırıldığı yerde bir anda karşısına çıkan Giovanni ne yapmak istiyor? İskender kurtulup ailesine ve arkadaşlarına kavuşabilecek mi?

Editör: TE Bilisim