Çeşitli bütçe düzeylerine uygun olan internet hizmetleri hakkında bilgi almak için ise söz konusu firmaların web sitelerini ziyaret etmek ya da müşteri hizmetlerini aramak yeterlidir.

İnternet Altyapı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İnternet altyapı başvurusu için kullanılabilecek olan bazı bağlantılar mevcuttur.

Turkcell Superonline İnternet Başvurusu Nasıl Yapılır?

Turkcell internet başvurusu yapmak isteyenler için https://www.turkcellsuperonline-dijitalweb.com/fiber/ bağlantısı üzerinden seçenekler sunar. Ev interneti paketlerinin fiyatları, kotaları ve çekim seviyeleri sıralı olarak belirtilmiştir. Kullanıcılar kendilerine en uygun internet paketi için başvuruda bulunabilirler. Ayrıca Turkcell tarafından sunulacak olan internet kurulum hizmetlerinin neredeyse hiçbirine modem ücreti dahil edilmez, buna yönelik bir ücret alınmaz.

Turkcell’in herhangi bir internet paketine başvuruda bulunabilmek için, ad – soy ad ve telefon numarasının talep edildiği formu doldurmak gerekir. En kısa sürede, beyan edilen telefon numarası üzerinden müşteri temsilcileri temas sağlayacaktır.

Vodafone İnternet Başvurusu Nasıl Yapılır?

Dünyada en fazla müşterisi olan operatörlerden bir tanesi de Vodafone’dur. Bu operatör, hızlı internet kullanmak isteyenler için en ideal seçeneklerin başında gelir. Vodafone internet başvurusu işlemleri ise https://www.vodafone.com.tr/evde-internet/home linki kullanılarak yapılır. Öncelikle GSM numarasını doğrulamak gerekir. Telefona gelen onay kodunu ilgili kutucuğa ekledikten sonra il, ilçe, mahalle, bina numarası ve benzeri bilgileri kullanarak altyapı sorgusu yapılır.

Bu işlem, internet altyapı başvurusu gerçekleştiren kişinin ikamet alanına en uygun internet hizmetinin belirlenebilmesi içindir. Daha sonra beyan edilen adresin altyapı durumuna en uygun olan seçeneklerden herhangi biri seçilerek müşteri temsilcisinin arama yapacağı zaman beklenir. Bir ya da birkaç saat içinde sağlanan geri dönüşte, başvuru için yapılması gerekenler detaylı şekilde aktarılacaktır.

Türk Telekom İnternet Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türk Telekom internet kurulumu için başvuruda bulunulabilecek en önemli operatörlerden bir tanesidir. Mesai saatleri dahilinde 90 TL, mesai saatleri haricinde 150 TL kurulum ücreti alan firma, https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/servisler/sayfalar/kurulum-hizmeti.aspx bağlantısı üzerinden başvuru imkanı sunar. Cep telefonu numarası ve doğrulama kodu kullanılarak başvuru gerçekleştirmek mümkündür.

Eve Wi – Fi Bağlatmak Kaç Gün Sürer?

İnternet bağlatma süresi yaklaşık olarak 3 gündür. Kullanıcı sözleşmesi başta olmak üzere çeşitli prosedürler yerine getirildikten 2 ya da 3 gün sonra teknik ekip tarafından kurulum işlemi gerçekleştirilir. Kurulum tamamlandıktan sonra kullanıcının belirleyeceği modem ismi ve modem şifresi aracılığıyla internet kullanımı başlar.

Türk Telekom İnterneti Nasıl İptal Edilir?

Türk Telekom internet hizmetini iptal etmek isteyen müşterilerin şubeye başvurmasını talep eder. Ayrıca faks çekerek de ilgili talebin Türk Telekom’a iletilmesi mümkündür.

Turkcell İnterneti Nasıl İptal Edilir?

Turkcell Superonline hizmetini iptal etmek için 0 850 222 1 222 numarasını aramak gerekir. Ayrıca Turkcell, iptal aşamasında talep edilen belgeleri telefon görüşmeleri ile müşterisine bildirecektir.

Vodafone İnterneti Nasıl İptal Edilir?

İnternet altyapı başvurusu gerçekleştirip de bir süre sonra söz konusu hizmeti almaktan vazgeçenler, iptal işlemleri için bazı evrakları hazırlarlar. Vodafone bu evrakları “hat yasal sahibi kimliği” ve “iptal talep formu” olarak açıklamıştır. Vodafone internet hizmetinin iptali için, bir şubeden alınacak formu ve söz konusu kimlik evrakını ibraz etmek gerekir.

Editör: TE Bilisim