Rüyada beyaz kapı görülmesi, rüya sahibinin huzurlu, sakin ve mutlu bir hayat süreceği anlamına gelir. Rüya, kişinin ve hanesinin rahat ve güzel bir yaşam sürmesinin yanında sözünün dinleneceğinin de göstergesidir.

Rüyada Beyaz Kapıdan Geçmek

Rüyada beyaz boyanmış bir kapıdan geçmek, güzel, sevindirici ve hayırlı haberler alınacağına yorumlanır. Rüyasında beyaz bir kapıdan geçen kişi, kısa zamanda yaşadığı sorunlara çözümler bulur ve mutlu bir yaşam geçirir.

Rüyada Beyaz Kapı Silmek

Rüyada beyaz kapı temizlemek, rüya sahibinin ailesiyle yaşadığı sorunların çözülüp huzura ve rahata erişileceğine yorumlanır. Geçmişin geçmişte kaldığı kabul edilerek kişinin hayatı hakkında radikal ve doğru kararlar alacağı anlamını içerir.

Rüyada Beyaz Kapı Açmak

Rüyada beyaz kapı aralamak veya açmak, rüyayı gören kişi için yeni fırsat kapılarının açılacağını, yeni kazançlar elde edeceğini, karşısına çıkacak yeni kısmetleri gösterir. Rüyayı gören kişinin hayallerini gerçekleştireceği anlamına da gelir.

Rüyada Beyaz Tahta Kapı Görmek

Rüya sahibinin beyaz bir tahta kapıdan geçmesi, kısmetlerinin çoğalacağına ve evlilik meselesinin gündeme geleceğine işarettir. Rüyasında eğer kişi beyaz tahta kapıdan geçerse evleneceği kişinin uyumlu, ılımlı ve hoşgörülü olacağına yorulur.

Rüyada Demir Kapı Görmek

Rüyada demir kapı ve demir kapıda geçtiğini görmek, rüya sahibinin iş hayatında olumlu gelişmelerle beraber yükseliş veya terfii olacağı anlamında gelir. Rüyasında demir kapı gören kişi, güç ve kudret sahibi olur. Eğer demir kapıyı kilitlediğini görürse bekar ve temiz bir kızla evleneceği söylenir.

Rüyada Açık Kapı Görmek

Rüyada kapıların açıldığını görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi olarak yüklerinin azalıp rahata ve dinlenceye ereceğine şeklinde yorumlanır. Eğer bu kapı yere değil gökyüzüne doğru açılırsa, Rüya sahibinin yaşadığı yere bereketli yağmurlar yağacağına yorulur. Birden fazla kapının aynı anda açılması ise daha önce işlenen günahlarının acı ve azaplarının çekileceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi, açık bir kapının kapatıldığını görürse bu durum, fakirlik ve bereketsizliğe yorulur.

Rüyada Küçük Kapı Görmek

Rüyada küçük kapı görülmesi dert anlamına gelir. Kişinin yaşayacağı sorunlar karşısında güçsüz olacağına yorumlanır. Kişinin küçük kapıdan geçip çıkması ise, yaşadığı tüm sıkıntı ve sorunlardan kurtulup gam yükünü sırtından atacağı anlamına gelir. Eğer görülen kapı küçük değilse, rüya sahibine iftirada bulunacağı ve küçük duruma düşürüleceği söylenir.

Rüyada Evin Kapısını Değiştirmek

Rüya sahibinin evinin kapısını değiştirmesi, meslek veya çalıştığı işi değiştirmeye yorulur. İşinde başarılı olacak, kazanı artacak ve prestiji yükselecektir.

Rüyada Görülen Farklı Kapıların Anlamları

Rüyada görülen farklı yerlerdeki kapılar, farklı olay ve durumlara yorulur. Bir kişi eğer rüyasında cami kapısı veya cami kapısından geçtiğini görürse kişinin hakim olacağı şeklinde yorumlanır. Han kapısından geçmek, yumuşak huylu biriyle evlenileceğine yorumlanır. Dükkan kapısı esnaf olmaya veya esnaflarla iş yapılacağına, hastane kapısı da kişinin doktor olacağına yorulur.

Rüyalarda görülen ancak belirsiz kalan kapılar, rızık, bereket, iş, kısmet, evlilik gibi konulara yorumlanır.

Rüyada Kapı Kapatmak

Rüyada birinin rüya sahibinin geçeceği kapıyı kapattığını görmek, öncelikle işlerinin bozulacağına işarettir. Daha sonra eğer rüya sahibi bekarsa ve evlenmek niyetinde olduğu biri varsa ondan ayrılıp başka birinin peşinden gideceğine; evliyse ise eşinden boşanacağına yorumlanır.

Rüyada Kapı Halkası Veya Tokmağı Görmek

Rüyada bir evin kapısının halkasını vurmak, uzaktan gelecek haberlere işarettir. Hane sahibine haberci ile gelecek beklediği haberler olarak da düşünülür. Başka birinin o kapıyı çaldığını görmek ise başarı ve paraya yorulur.

Editör: TE Bilisim