Rüyada kuş ölüsü görmek, farklı şekillerde anlamlandırılır. Bunlardan bazıları şunlardır:

  • Rüya sahibinin yapacağı yatırımlardan kazanç sağlayacağı anlamına gelir.
  • Rüya sahibinin hayatının geri kalanında yalnız olacağını ve kimsesizlik çekeceğine delalet edilir.
  • Rüya sahibinin hayallerini gerçekleştiremeyeceğini ve yapmaya çalıştığı tüm işlerde engellerle karşılaşacağına yorulur.
  • Rüya sahibinin borçlanarak darda kalacağını ve insanlardan yardım talep edeceği anlamında da yorumlanır.

Rüyada Siyah Kuş Görmek ve Siyah Kuştan Korkmak

Rüyada siyah renkli kuş görmek, rüya sahibinin güzel olaylar yaşayacağına, eğer zor durumda ise bu durumdan kurtulacağına delalet eder. Bir başka yorumcuya göre de rüyada siyah kuş görmek rüya sahibinin eğer evliyse çocuğu olacağına, çocuğun da haneye bereket getireceğine delalet eder.

Rüyada siyah kuş görmenin psikolojik yorumlarından biri sağlık durumudur. Rüya sahibinin hastalanacağını, bu hastalıktan kurtulunca da yardıma muhtaç ve yoksul insanlara yardımda bulunacağıdır. Farklı bir rüya yorumcusu da rüyada siyah renkli kuş veya kuşlar görmeyi rüya sahibinin kötü alışkanlıklarını bırakarak maneviyata daha fazla değer vermeye başlamasına, ibadetlerine ve Allah’a yoğunlaşması olarak ifade eder.

Rüyada Kuş Beslemek

Rüyada kuş beslediğini görmek, rüyayı gören kişinin hayatı hakkında güzel gelişmelerin olacağını, güzel ve başarılı işler yapacağını ve yaptığı işlerle çevresinden takdir toplayacağı anlamına gelir.

Rüyada kuş beslemenin psikolojik yorumu ise yorgun bir zihin olarak görülür. Ayrıca rüyasında kuş besleyen insanlar naif ve umutlu insanlardır.

Rüyada Kuşları Özgür Bırakmak

Rüyada kuşları özgürlüğüne kavuşturmak, rüya sahibinin başarılarına, huzurlarına ve zenginliklerine yorumlanır. Rüyasında kuşları özgür bırakan kişinin eşi ve ailesiyle de çok iyi anlaşacağına, daha önce yaptığı hataları tekrarlamayacağına ve emek verdiği her şeyin karşılığını fazla fazla alacağına delalet edilir.

Rüyada beyaz renkli kuşları serbest bırakmak, fakir insanlar için fakirlik ve yokluktan kurtulma durumuna ve şansı ile bahtının açılması şeklinde yorumlanır.

Rüyada kafesteki kuşların serbest bırakıldığını görmek ise rüya sahibinin kalıcı bir şekilde makam ve mevkii sahibi olacağına yorulur. Rüya sahibinin kazanacağı paranın da helal olacağına ve harama el uzatmayacağını gösterir.

Rüyada Meçhul Kuşlar Görmek

Rüyada türü bilinmeyen veya anlaşılmayan kuşlar görmek, bazen müjdeli durumlar yaşanacağına ve güzel haberler alınacağına, bazen de Azrail’in rüya sahibinin veya çok yakınının canını almaya geleceğine yorumlanır. 

Rüyada Kuşun Konuştuğunu Görmek

Rüya sahibinin kuş ile konuştuğunu görmesi, eğer maddi durumu iyi değilse işlerinin yoluna gireceğini, yükselmeye devam edeceğini ve sahip olduğu makam yüzünden etrafındaki insanların onu çok kıskanacağı anlamındadır. Rüya sahibi etrafındaki insanlara dikkat etmelidir.

Rüyada Kuş Sürüsü Görmek

Rüyada kişinin başının üstünden kuşlar geçtiğini görmek, bugüne kadar emek verilen tüm işlerin karşılığının alınamayıp tüm emeklerin çöpe gideceğine yorulur. Rüyayı gören kişi önce sıkıntıya düşer, belli bir süre tüm sorunları çektikten sonra da işlerinin yoluna girmesine yorulur.

Rüyada Çok Sayıda Kuşun Öttüğünü Görmek

Rüyada birden fazla kuşun aynı anda ötüştüğünü görmek, rüya sahibinin iftiraya uğrayarak yapmaya ve başarmaya çalıştığı tüm işlere taş konulacağını işaret eder.

Rüyada Büyük Kuş Görmek

Rüyasından büyük kuş gören insan, bilginliğe, maddi ve manevi olarak zenginliğe, yöneticilğe yorumlanır. Rüyasında büyük kuş gören birey maneviyata yönelir, ihtiyaç sahiplerine daha fazla yardım eder.

Rüyada Kuş Ötüşü Duymak

Kişinin rüyasında kuş ötüşü duyması, feryat etmeye, acı çekmeye ve ağlamaya yorulur. Fakat bülbül gibi güzel sesli kuşları duyup dinlemek, rüya sahibinin ses sanatkarı olma mertebesine ulaşmasına da delalet eder.

Editör: TE Bilisim