Kişinin rüyasında ölen annesini görmesi, annesinin ruhunun dua istediği anlamına gelir. Evladı anne için dua etmeli, mezarını ziyaret etmeli, onun ruhu için yemek dağıtmalı veya fakir sevindirmelidir. Bunlar sadece ölen anne için değil ölen ve rüyaya giren başka kimseler için de yapılmalıdır.

Rüyada Ölmüş Anneyi Ağlarken Görmek

Rüyasında annesini ağlarken gören kişinin, eğer gözyaşı ile ağlıyorsa, sorunlarının çözüleceğine ve ferahlamaya delalet eder. Maddi sıkıntıların bir yakın yardımı ile çözüleceğine de yorulur. Eğer rüya sahibi gözyaşı dökmeden sadece sesli ağlıyorsa rüya sahibinin işinden çıkamayacağı olaylar yaşacağı şeklinde yorumlanır.

Eğer rüyada sadece anne ağlıyor, yanında kimse bulunmuyorsa bu durum genel olarak hayırlı görülür. Rüya sahibinin herkes tarafından sevilip sayıldığı anlamına gelir.

Rüyada Ölmüş Anneyi Hasta Görmek

Rüyada vefat eden annenin hasta görülmesi, iyi yorumlanmaz. Kişinin acı çekeceğine, yaptığı işlerde başarılı olamayacağına, üzüntülü durumlar içinde olunacağına yorumlanır. Hasta görülen anne için de kabir ziyareti ve du okunması gerektiği söylenir.

Rüyada Ölen Annenin Tekrar Öldüğünü Görmek

Rüyada vefat eden annenin yeninden vefat ettiğini görmek, rüya sahibinin elinde olan başarı ve güce sahip çıkmazsa kaybedeceğine yorumlanır. Ayrıca etrafındaki insanların ona iyi niyetli yaklaşmayıp arkasından iş çevirdiğine, kıskanıldığına ve etrafındaki insanlara dikkat etmesi gerektiğine de yorulur.

Rüyada Ölen Babayı Görmek

Rüyada vefat eden babanın görülmesi, yine ferahlık ve huzura kavuşmaya delalet eder. Rüya sahibinin evlatlarıyla olan sorunlarını görmezden gelmeyerek aşması gerektiği ve aile bireylerinin bir arada kalıp birbirlerine destek olmaları gerektiği anlamına gelir.

Rüyada Ölen Bir Yakını Görmek

Rüyasında ölen bir yakınını gören kişi, hayırlı işlerle uğraşacaktır diye yorumlanır. Uzun zamandır beklediği haberleri veya uzun zamandır görmediği yakınlarını görebilir. Eğer rüyayı gören kişi gördüğü vefat eden kişi ile konuşmasına rağmen yanıt alamıyorsa, bu kişinin yaptığı bazı şeylerin ve girdiği bazı yolların yanlış olduğunu, daha fazla yanlış yerde zaman kaybetmeyip hata yapmaması gerektiğine işaret olarak ifade edilir.

Rüyada Kişinin Kendisinin Öldüğünü Görmesi

Rüya sahibinin rüyasında kendisini ölü olarak görmesi, maddi ve manevi olarak zorlu olaylar yaşanılacağına işarettir. Kişinin dini görevlerini yerine getirmemesi üzerine yaşayacağı pişmanlık anlamına gelir. Kişi bu rüyadan sonra maneviyatına daha da önem vermelidir.

Rüyada Ölü Görmek

Rüyada daha önceden ölmüş birini görmek, rüya sahibinin sevdiği bir kişinin yanına geleceği şeklinde yorumlanır. Ancak bu kişi sağ gelmeyebilir. Rüyada gördüğü kişiden veya bir başkasından sakladığı büyük sırların varlığına da delalettir.

Rüyada Birini Defnetmek

Rüyada vefat eden birini gömmek, rüyayı gören kişinin zamanını boş şeylere harcaması anlamına gelir. Kötü şekilde yorumlanır. Rüya sahibi hasta olabilir. Maddi kazancını kaybedebilir veya yüklü miktarda bir borç altına girebilir. Sağlığının bozulup işlerinin yavaşlamasına yorulur.

Rüyada Ölen Birinin Yeniden Defnedildiğini Görmek

Rüyada vefat eden birinin tekrardan gömüldüğünü görmek, rüyayı gören kişinin hayatından ve sahip olduğu diğer şeylerden mutlu ve memnun olmadığı, kendisine atılacak iftiralarla da daha mutsuz olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Ölü Bebek Görmek

Rüyada ölmüş bebek görmek, hayır olarak anılan rüyalardan biridir. Rüyayı gören kişinin şansının ve talihinin açılacağına, kurtulmak istediği şeylerden kurtulmasına, temizlenerek hayatına devam etmesine, mutluluğun rüya sahibini bulacağına da yorulur.

Rüyada Ölüyü Kefensiz Gömmek

Rüyada ölen kişiyi kefene sarmadan gömmek, varsa ailevi sorunların çözülüp feraha ulaşılacağına, bekar kimseler için de hayırlı ve güzel bir evlilik yapacaklarına yorulur.

Editör: TE Bilisim