Kişinin rüyasında aldatıldığını görmesi, kötü haberler almaya yorumlanır. Gerçek hayatta da aldatılacağına veya eşi tarafından ihanet edileceğine yorulur. Rüyada görülen aldatan kişi yakın zamanda başka biriyle tanışmış veya görüşmüş olabilir. Rüya sahibinin yasak aşk yaşayacağına, fakat bu aşkın rüya sahibinin başına çok büyük problemler açacağına yorulur.

Rüyada eşini aldatmak, bazı âlimler tarafından dini yoksunluğa da yorulmuştur. Bununla beraber rüya sahibinin arkadaşlarını ve ailesini kaybedeceğine yorumlanır. Kişinin elde ettiği haram kazançlara delalettir ve kişi kendini temize çekmeli, Haram bütün davranışlardan uzak durmalıdır.

Rüyada Eşini En Yakın Arkadaşla Aldattığını Görmek

Rüyada eşin en yakın arkadaşla aldatıldığının görülmesi, yapılacak büyük yanlışlardan son anda dönmeye delalettir. Rüya sahibi bu durumu bir arkadaşının desteğiyle yapacaktır.

Başka bir yorumcuya göre de rüyayı gören kişinin tövbe etmesi gerektiğine işarettir. Rüya sahibi kötücül hareketlerinden vazgeçerek doğru yolu bulmalıdır.

Rüyada Aldatıldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin kendisinin aldatıldığını görmesi, yaşanacak maddi kayıplar olacağı yönünde yorumlanır. Kişi eğer ortaklık kuracaksa dikkatli olmalıdır. Ortak olacağı kişi onu kandırabilir ve rüya sahibi çok yüksek bir meblağ borcun altından tek başına çıkmak zorunda kalabilir.

Bu durum başarısızlık olarak da yorumlanır. Kişinin hedeflerini gerçekleştiremeyeceğini, hatta eğer iş sahibi ise çalıştığı işini de kaybedebileceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Sevgilin Aldattığını Görmek

Kişinin rüyasında sevgilisi tarafından aldatıldığının görülmesi, rüya sahibinin başka birine ilgi duymaya başlayacağının işareti olarak yorumlanır. Kişinin hayatındaki insandan uzaklaşmaya başlayacağını ve yakın zamanda tanışıp etkilendiği başka biri için ondan ayrılacağına delalet edilir.

Rüyada Aldatılmanın Psikolojik Yorumu

Rüyada aldatılmak, bazı psikologlarca kişinin düşüncelerinin dışa vurumu olarak yorumlanır. Rüyasında aldatıldığını gören kişiler etrafındaki insanlara karşı çok güvensizdir. Bazı psikologlar da aslında kişinin kendisinin hayatındaki insanla mutlu olmadığını ancak ondan ayrılacak cesareti kendinde bulamadığı için adım atmadığı şeklinde ifade etmiştir.

Rüyada Aldatma İtirafı Edilmesi

Rüya sahibinin eşinin veya sevgilisinin aldattığını itiraf etmesi, kişinin elde etmek istediği şeyler için kendini boşa yoracağına yorumlanır. Kişinin hayallerinin gerçekleşmeyeceğine ve maddi kayıplar yaşayacağını da işaret eder.

Bazı rüya tabircilerine göreyse sevgilinin aldatma itirafı, rüya sahibinin erişeceği zenginliğe işarettir.

Rüyada Cinsel Olarak Aldatmak veya Aldatılmak

Rüyasında kişinin cinsel olarak aldatıldığını görmesi, servete yorumlanmıştır. Rüya sahibi, kendisine kalacak yüklü miktarda servet sayesinde, hayatını huzurlu bir şekilde sürdürebilecektir.

Rüyada Hamileyken Aldatılmak

Bir kadının rüyasında hamileyken aldatıldığını görmesi, kişinin manevi duygularının kuvvetlenmesine yorulur. Bekâr kadınlar için görülen bu rüya hayırlı bir kısmetle tanışılıp mutlu olunacağına ve sevinçten ağlamaya delalet eder. Ayrıca kişi yardıma ihtiyacı olan kimselere el uzatacak ve muhtaçların yüzünü güldürerek hayırlar işleyecektir.

Rüyada Birini Kandırmak veya Dolandırmak

Rüya sahibinin rüyasında birini kandırması, hak yemeye işarettir. Eğer tanıdığı birini dolandırdığını görüyorsa suç işlemeye yorulur.

Rüyasında biri tarafından dolandırıldığını gören kişi kötülüklerden kurtulur, günah işlemeyi bırakır.

Rüyada Kanırmak

Rüyada birilerini kandırmak, kandırılan kişiye göre değişiklik gösterir.

Rüyada bir çocuğu kandırmak, hata yapaya delalettir. Kişinin sadece kendini düşünmemesine, yaptığı hataları düzeltmek için çabalaması gerektiğine yorulur.

Rüyada bir kâfiri kandırmak, hayatında olan kötü biriyle tartışır ve onu yaptığı kötülüklerden vazgeçirmek için gayret gösterir.

Rüyada bir kimseyi kandırmak, rüya sahibinin günah işlemesine ve hayırsız işler yapmaya delalet edilir.

Rüyada bir hayvanı kandırmak, ona yemek vaat edip vermemek, kul hakkına girmeye yorumlanır. Rüya sahibinin çıkaracağı bir fitneye de yorulur.

Editör: TE Bilisim