Rüyada sürü halinde kurt görmek İmam Nablusi (r.a) yorumuna göre kuşkuya, yorgunluğa ve bazı kötü hislere işaret eder. Fakat görülen kurdun ya da kurtların rengi, boyutu ve benzeri özellikleri rüyanın anlamını etkileyebilir. Rüyada kurt görmek;

Eğer kurtlar çok fazla ise uzun bir uğraşıya,

Kurtlar fazla değil ise rüya sahibinin birileri hakkında şüphe duyacağına,

Saldırganlar ise kuvvetli bir düşmana,

Zararsızlar ise kişinin hayatında görülecek bir değişime delalet eder.

Rüyada Siyah Kurt Görmek

Rüyada görülen kurdun siyah olması pek hayra yorulmaz. Kürkü simsiyah, bedeni büyük ve yüz hatları korkutucu bir kurdun görülmesi, rüya sahibinin çeşitli zorluklar yaşayacağına işaret eder. Özellikle dost görünen fakat niyeti anlaşılmayan kişilere karşı dikkatli olunmalıdır. Ayrıca rüyada siyah renkli kurt görmek bazı zamanlarda, zenginliğe ve itibar kazanmaya da yorulur. Fakat bu rüyanın olumsuz manası daha baskındır.

Rüyada Beyaz Kurt Görmek

Pek ürkütücü olmayan, aksine gözleri ve tüyleri sevimli görünen beyaz bir kurt görmek, rüya sahibinin hırslı bir insan olduğuna işaret eder. Ayrıca rüyada beyaz tüylü kurt görmek başarının da habercisidir. Bu rüyayı gören kişi en kısa zamanda, mutlu olacağı bir haber ile karşılaşacaktır.

Rüyada Kurt Saldırısına Uğramak

Rüyada kurdun saldırdığını görmek hayırlı ve hayırsız olarak yorumlanabilir. Rüyasında bir kurdun kendisine saldırdığını gören kişi talihsiz bir olay yaşayacaktır. Bundan dolayı rüya sahibi özellikle son zamanlarda sözlerine ve davranışlarına dikkat etmelidir. İbn-i Sirin (r.a) demiştir ki; rüyasında yabani bir hayvandan kaçan kısa bir süre sonra büyük zahmetler yaşayacaktır. Bununla birlikte rüyada kurt ısırması beklenmedik bir kaybın delaleti sayılabilir.

Rüyada Kurt Öldürmek

Rüyasında bir kurt köpeği ile mücadele ederek onu öldürdüğünü gören kişi kısa bir süre önce, pişman olmasına sebep olan bir şeyler yapmıştır. Bu rüya, sahibinin vicdani açıdan rahat olmadığını gösterir. Rüyada kurt köpeği öldürmek, bu rüyayı görmüş olan kişinin bir başarı elde edeceğinin fakat daha sonra bir sebeple pişman olacağının habercisi sayılır.

Rüyada Küçük Beyaz Kurtçuklar Görmek

Rüyada kurtçukların görülmesi zahmet anlamına gelir. Fakat bu durum rüyada kurt görmek ile karıştırılmamalıdır. Toprak altında yaşayan, sürünerek hareket eden küçük böcek tarzı kurtçukları rüyasında gören kişi bir konuda uğraşı gösterecektir. Bu uğraşılarının sonucunda ise çok büyük bir olasılıkla başarılı olacaktır.

Rüyada Meyve Kurdu Görmek

Rüyada, herhangi bir meyvenin içerisinde kurtçuk olduğunu görmek hayra yorulmaz. İmam Cafer-i Sadık (r.a) Hazretleri diyor ki; rüyasında, sağlam bir meyvenin içinden kurtçuk çıktığını gören maneviyatına daha fazla özen göstermelidir. Özellikle rüyada elma kurdu görmek kişinin iç dünyası ile alakalı mesajlar taşır.

Rüyada Vücuttan Kurt Çıktığını Görmek

Rüyada vücuttan kurt çıkması, rüya sahibinin kendini pek önemsemediğine delalet eder. Fiziksel ve ruhsal sağlığını ihmal eden bu kişi, yakın zamanda meydana gelecek bir olaydan sonra kendisine daha fazla dikkat edecektir.

Rüyada Kurt Adam Görmek

Rüyasında, iki ayağı üzerinde durabilen ve insan gibi hareket eden bir kurt gören rüya sahibi can sıkıcı bir olay yaşayacaktır. Sorumluluklarını yerine getirmekte isteksiz oluşu, sürekli birilerini suçlayışı ya da kindarlığı dolayısıyla rüya sahibinin sıkıntı yaşaması muhtemeldir. Rüyada kurt görmek, kurt adam görmekten biraz daha olumlu bir tabire sahip olabilir.

Editör: TE Bilisim