Rüyada sünnet düğünü olduğunun görülmesi, rüya sahibinin problemlerinden kurtularak rahata ereceğine yorumlanır. Bir başka yorumcuya göre de gerçek bir düğünde rüya sahibinin sevinçten oynayacağının habercisidir.

Rüyada Sünnet Olmak

Rüyada kişinin sünnet olduğunu görmesi, hayatına yeni bir sayfa açıp, kendine mutlu ve huzurlu bir hayat kurmasına yorulmuştur. Rüya sahibi yaşadığı tüm kötü ve üzücü şeyleri arkasında bırakır, kendini üzen insanları hayatından çıkarır ve rahat yaşar.

Rüyada Birinin Sünnet Olması

Kişinin rüyasında başka birinin sünnet olduğunu görmesi, sevinilecek haberler almaya delalettir. Uzun süredir kurulan hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına da yorumlanmıştır.

Rüyada Sünnet Çocuğu Görmek

Rüyada bir çocuğun sünnet edildiğini görmek, kişinin çektiği vicdan azaplarından kurtularak manevi açıdan yaşanacak rahatlığa yorulur. Kişinin acılı ve gamlı günleri biter, yerine çocuk gibi her şeye hevesli ve her şeye pozitif pencereden bakan günler gelir.

Rüyada Sünnet Namazı Kılmak

Kişinin rüyasında sünnet namazı kılması veya bir başkasının kıldığını görmesi, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Aleyhüvesellem’in nasihatlerine uymanın bir işareti olarak yorumlanmıştır. Kişi eğer bulunduğu kötü davranışlar için tövbe ettiyse tövbeleri kabul edilmiştir. Kişi kötü yoldan vazgeçip doğru yolu bulduğuna delalet edilir.

Rüyada Sünnet Mevlidi Görmek

Rüyada sünnet edilen biri için mevlit okunduğunun görülmesi, saygınlık kazanıp ünlenmeye delalet eder. Rüya sahibi dahil olduğu her ortamda tanınacak ve saygı görecektir.

Gidilen bir mevlitte yemek verildiğinin veya yemek yendiğinin görülmesi de yapılan iyilikleri karşısında hayır duası almaya delalettir. Özellikle hane içinde yetişkin çocuklar için çok hayırlı ve güzel bir rüya olarak yorumlanmıştır.

Rüyada Sünnetli Kişinin Yatağını Hazırlamak

Rüyada sünnet olmuş kişi için bir yatak hazırlamak, rüya sahibinin ruhunda bazı eksikliklerden dolayı oluşmuş boşluklara işarettir. Rüyayı gören kişi, bu boşlukları çalışarak veya farklı işlerle uğraşarak doldurmaya çabalar ancak pek başarılı olamayacaktır.

Rüyada Sünnet Etmek

Rüyada bir çocuğu sünnet etmek, rüya sahibinin var olan problemlerinin çözülerek rahata ereceğine delalet edilir. Kişinin umutsuzlukları yavaş yavaş kaybolmaya başlar. Rüya sahibi eğer hayata küsmüşse, karşısına yeniden umutlanacağı kapılar açılır ve feraha ulaşır.

Kişinin Rüyasında Sünnetsiz Olduğunu Görmesi

Rüyada kişinin kendisini sünnetsiz olarak görmesi, ahlaksızlık olarak yorumlanır. Kişi dine aykırı davranışlarda bulunuyorsa, bu uyarı niteliğinde bir rüya olarak kabul edilir. Kişinin kumar oynayarak haram kazanç sağlayacağına, aç gözlü davranarak kazandığı paradan daha fazlasını yine kumarda kaybederek ailesini zor durumda bırakacağına yorulur.

Başka bir yorucuya göre ise bu rüya, kişinin eğer evli ise eşini aldatmasına yorumlanır. Rüya sahibi eşini aldatacak, bu durum ortaya çıkacak ve hanesi dağılacaktır.

Rüyada Sünnet Bebeği Görmek

Rüyada sünnet olmak için hazırlanan bir bebek görmek, rüya sahibinin ve ailesinin huzur ve mutluluklarının uzun vadeli olduğuna yorulur. Eğer sünnet olan bebek kişinin kendi bebeği ise bu çocuğun gelecekte çok zeki olacağına ve çok büyük başarılara imza atacağına yorumlanır.

Bekâr biri eğer rüyasında sünnet olacak erkek bebek görüyorsa hayırlı bir kısmetle karşılaşarak evleneceğine yorulur. Ayrıca kişi hayatını olumlu yönden değiştirecek adımlar atacağı yorumlar da yapılmıştır.

Rüyada Sünnetli Doğan Bebek Görmek

Kişinin rüyasında bebeğini sünnetli olarak doğduğunu görmesi, hayatı hakkında önemli kararlar alması gerektiğine ve yol ayrımında bulunduğuna delalettir. Kişi yapacağı tercihleri iyi düşünerek yapmalıdır.

Eğer rüya sahibi evli ve çocuğu olan biriyse, bu durum zorluk ve sıkıntıya delalet edilir.

 

Editör: TE Bilisim