Bu rüyayı gören kişi muhtemelen yakında bir sıkıntı yaşayacaktır. Söz konusu sıkıntının sağlık ile alakalı olması muhtemeldir. Fakat maddi konularda da pek çok sıkıntı yaşanabilir. Rüyada yıkık ev görmek aynı zamanda bazı tartışmaların ortaya çıkacak olduğuna da bir işaret sayılır.

Rüyada Eski Ev Görmek

Rüyada eski, yıkık dökük ev görmek rüya sahibinin geçmişinden kalan bazı sorunlara delalet eder. Bu rüyayı gören kişi bir süre huzursuzluk yaşayabilir. Fakat bu durum kalıcı olmayacaktır. Eğer ki rüya sahibi eski bir evin içine girdiğini ve bir süre orada bulunduğunu görürse büyük bir borç ile mücadele etmek zorunda kalacaktır. Bu borçlanma sürecinin sonunda ise önemli bir sıçrayış yaşanabilir. Fakat görülen eski ev uzak bir mesafede ise rüyayı gören kişi, bir sorundan kıl payı kurtulmayı başaracaktır.

Rüyada Eski Bir Eve Taşınmak

Rüyada taşındığını görmek değişikliklere yorulur. İmam Cafer-i Sadık (r.a) bu konuda demiştir ki; eşyalarını toplayarak bir yerden bir yere hicret eden rızıklanır. Fakat bu rüyadaki eski ev faktörü, rüyanın tabirini büyük ölçüde etkiler. Cabir’ül Mağribi (r.a) demiştir ki; rüyasında eski bir hana, eski bir eve ya da artık insanların meskun olmadığı bir bölgeye girdiğini görenin işleri ters gider. Bu durumda ise rüyada eski eve taşındığını görmek hem şansa hem de şanssızlığa yorulur. Rüya sahibi eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirecek olursa büyük başarılar elde edecektir. Fakat bu fırsatların kıymetini bilemezse ne yazık ki bir süre sıkıntı yaşamak zorunda kalacaktır.

Rüyada Harabe Evde Oturmak

Rüyasında harabe bir ev içerisinde yaşıyor olduğunu gören kişi, uzun süredir bir dert ile boğuşuyor demektir. Yaşadığı problemlerin daha fazla devam etmesini istemeyen rüya sahibi çeşitli çareler aramış fakat bu konuda başarılı olamamıştır. Yapılması gereken şey ise özellikle son zamanlarda acele kararlar almamak ve diğer insanlara daha fazla saygı göstermektir. Rüyada yıkık evde yaşamak hayırlı sayılmadığından dolayı, bu rüyayı görmüş olan kişinin kendine çeki düzen vermesi şarttır.

Rüyada İnşaat Ev Görmek

Rüyasında, henüz yapım işleri tamamlanmamış olan inşaat halindeki bir ev gören kişi pek çok hayalinden vazgeçecek demektir. Rüyada inşaat görmek;

  • İnşa halindeki binada pek çok işçi çalışıyor ise rüya sahibinin amaçlarına ulaşacağına,
  • İnşaatta kimse bulunmuyor ise rüya sahibinin bazı konularda yanlış şeyler düşündüğüne delalet eder.

Hatta Cabir’ül Mağribi (r.a) buyurmuştur ki; rüyasında dışarıdan güzel görünmeyen, eksik, yıkık ya da bir türlü tamamlanamamış binalar görenin kalbinde fesatlık vardır. Böylesi bir kişi kendi davranışlarını gözden geçirmelidir.

Rüyada Güzel Ev Görmek

Rüyada yıkık ev görmek ile beraber güzel ev de görülmüş ise rüya sahibinin rızkında bollaşma olacağı anlaşılmalıdır. Fakat bu rüya, sahibinin fazla sabırsız olduğunu ve güzel şeyler görmek için mutlaka sabredilmesi gerektiğini hatırlatan bir rüya sayılır. Eğer yıkık ev görülmeyip de sadece güzel bir ev görülmüş ise rüya sahibinin sıhhati artacak demektir. Rüyada güzel evler görmek çok hayırlıdır.

Rüyada Ev Gezdiğini Görmek

Rüyada ev almak için araştırma yaptığını ve bazı evleri ziyaret ettiğini gören kişi yakın bir zamanda güzel haberler alacaktır. Ayrıca rüyada ev satın aldığını görmek mala, sağlığa ve beklenmedik gelişmelere de işaret eder.

Rüyada Müstakil Ev Görmek

Rüyada tek katlı ya da çift katlı müstakil bir ev görmek hayra yorulur. Hatta bu durum, rüyada yıkılmış ev görmek ile tamamen zıttır. Rüyasında müstakil ev gören, kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecek bir duruma gelecektir. Bu durumda ise Yaradan’a şükretmeyi asla unutmamalıdır.

Editör: TE Bilisim