Kişinin rüyasında düğün yemeği görmesi, farklı yorumcular tarafından farklı anlamlarda yorumlanmıştır:

  • Bekâr kimseler için evlilik anlamına gelir.
  • Rüya sahibinin yeni kararlar vereceğine yorumlanmıştır.
  • Bazı din alimlerine göre de kişinin artık oldun bir birey olduğuna yorumlanır.
  • Haneye girecek paraların bol ve bereketli olmasına yorumlanır.
  • Daha önce gönül kırgınlığı yaşamış biri içinde rüyada düğün yemeği görmek, kırgınlıkların onarılmasına yorulmuştur. Kişi geçmişinde yaşadıklarını yavaş yavaş atlatacak ve kendi için hayırlı yeni adımlar atacaktır.
  • Rüya sahibinin umutlu olması gerektiğine yorumlanır. Bu rüya kişinin geçirdiği zor zamanların bittiğinin habercisi sayılabilir.

Rüyada Düğün Yemeği Yemek

Rüyada yenen düğün yemeği, kişinin mutluluğuna delalet edilir. Kişi sıkıntılarını atlatacak ve mutlu olacaktır. Bu rüya ile yapılan bazı diğer yorumlar da şöyledir:

  • Evli olan biri için bu rüya erkek bebeğin habercidir.
  • Borç kapatmaya yorumlanır.
  • Rüya sahibinin merhametine delalet eder.
  • Rüyayı gören kişinin arkasından çevrilen işler olduğuna işarettir.
  • Rüya sahibinin başarısına da tabir edilmiştir.

Rüyada Düğün Yemeği Yapmak

Rüya sahibinin rüyasında düğün yemeği yaptığını görmesi, bir sürü insanla beraber kutlama yapılacak olaylara işarettir. Rüyayı gören kişi terfi edebilir, iş değiştirebilir veya kendine iş kurabilir. Aynı zamanda rüyasında düğün yemeği yapan kişi, yapmak istediği şeyler için çevresindeki insanlardan manevi destekler görecektir.

Rüyada Düğün Yemeği Dağıtmak

Rüya sahibinin rüyasında insanlara düğün yemeği dağıtması, kişinin kendi düğününde olduğu görülüyorsa, yeni yapılacak başlangıçların işareti olarak tabir edilir. Rüya sahibi başkasının düğünü için yardımcı oluyorsa, bu rüyayı hayırlı bir eş adayı ile tanışmaya yorumlayan yorumcular vardır.

Rüyada Düğüne Gitmek

Kişinin rüyasında bir düğüne gitmesi, hayırlı olaylar olacağının habercisidir. Bazı yorumcular, rüyada görülen içkili düğünün musibet getirdiğini söylerler. Sessiz, sakin bir düğün görmek ise mutluluğa yorulur.

Kişinin rüyasında başka birinin evlendiğini görmesi, uzaktan gelecek hayırlı haberler olduğuna yorumlanır. Eğer rüya sahibi kendi düğününe katıldığını görüyorsa, rüya sahibinin beklediği mutlu haberlerin geleceğine yorumlanır. Eğer rüya sahibi bekarsa, kendi düğünün de yakın olduğu yorumları yapılır.

Rüyada Düğün Davetiyesi Almak

Kişinin rüyasında bir yerden düğün davetiyesi alması, yakın zamanda davetiye aldığı kişiden mutlu haberler duyacağına delalet edilmiştir. Aynı zamanda rüyada düğün davetiyesi almak çözüm manasını taşır. Kişi küslük yaşadığı insanlarla aralarındaki husumeti çözebilir veya iş yerinde mevcut olan bir sorunu açıklığa kavuşturacaktır.

Rüyada Konvoy Yapıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında düğün alayı görmesi, gerçek hayatta da bir düğüne katılacağını veya mutluluk verecek bir olay için tanıdıklarının ve yakınlarının bir araya toplanacağına delalet edilir. Eğer kişi kendi düğün alayına katıldığını görüyorsa, kişinin alacağı ani evlilik kararına veya iş tekliflerine yorumlanır.

Rüyada Nikâh Tazelemek

Evli bir kişinin rüyasında yeniden evlendiğini görmesi, kişinin bahtının açılmasına tabir edilir. Eğer kişi daha önce evlenmemiş, ancak rüyasında birinin söylemesi ile yeniden evlendiğinin görüyor veya duyuyorsa, bu rüya kişi için yeniden verilecek şanslara delalettir. Rüya sahibi daha önce kaybettiği fırsatları yeniden bulabilir veya geçmişte reddettiği iş veya birliktelik tekliflerini yeniden alabilir.

Rüyada Düğün Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada düğün görmek, kişinin yarım kalan hayallerinin bir yansıması olarak yorumlanmıştır. Psikologlar tarafından bekâr kimseler için evlenmek isteyip evlenememiş olmanın üzüntüsü, evli çiftler için de evlat sahibi olamayan kişilerin hüznünün rüyaya yansıması olarak yorumlanmıştır.   

 

Editör: TE Bilisim