Kişinin rüyasında sarı erik görmesi, üzüntülü geçen zamanlarının son bulacağına yorulmuştur. Rüyada sarı erik görmek, aynı zamanda kişinin yeni başaracağı işler olarak yorumlanmıştır.  Aynı zamanda rüya sahibinin özel hayatı ile iş hayatını birbirine karıştırmaması konusunda bir uyarı niteliğindedir.

Rüyada Sarı Erik Toplamak

Rüyada toplanan sarı erikler, farklı alimlerce farklı yorumlanmıştır:

  • Rüya sahibinin küstüğü insanlarla barışması anlamına gelir.
  • Rüya sahibinin zor durumda kalarak mallarını çok ucuz meblağlara satacağına delalet edilir.
  • Rüya sahibinin uzun zamandır beklediği iş hakkında haberler alacağına yorulmuştur.
  • Eğer rüya sahibi yerden erik topluyorsa, bu rüya geçmişte yaptığı hataları düzeltme fırsatı yakalayacağına yorulmuştur.

Rüyada Sarı Erik Ağacı Görmek

Kişinin rüyasında erik ağacı görmesi, iki zıt şekilde yorumlanmıştır:

  • Rüya sahibi belirli bir süre sorun yaşayacak ve sorunların hepsi üst üste gelecektir.
  • Rüya sahibinin işlediği bir hayır dolayısıyla bahtı açılacak ve uzun süre de sırtı yere gelmeyecektir.

Rüyada Sarı Erik Yemek

Rüyada yenen sarı erikler, rüya sahibinin sevdiklerinin istediği gibi biri olacağına delalet edilmiştir. Bu sayede karşılaşılan zorluklarda çevresinden ve yakınlardan maddi ve manevi destek göreceği şeklinde de yorumlanmıştır.

Eğer kişi rüyasında ağaçtan sarı erik yediğini görmesi, yaşadığı zorluklara katlanması gerektiğinin bir işaretidir. Uzun süre yaşanan zorluklardan rüya sahibi çok yorulabilir ancak tüm bu yorgunlukların sonunda hayırlı kapılar rüya sahibine açılacaktır.

Rüyada Eşin Sarı Erik Yemesi

Bir kadın rüyasında eşinin sarı erik yediğini görüyorsa, eşinin işlerinin artacağına yorumlanır. Birikmiş borçlar nedeniyle bozulan huzur ortamının yerine geleceğine de tabir edilir. Bazı rüya alimlerine göre de bu rüya, ortaklığa işaret sayılmıştır. Rüya sahibi veya eşi güzel ve bol kazanç elde edilecek bir ortaklık kuracak ve tüm aileyi rahata erdirecektir.

Bir erkeğin rüyasında eşinin sarı erik yemesi, rüya sahibi için vefa görmeye delalettir. Hanımının eşinin her daim arkasında olduğunu ve ne olursa olsun eşinin yanında güçlü bir şekilde duracağının işareti olarak yorumlanmıştır. Aynı zamanda eşi her zaman kocasına duacıdır ve bu dualar rüya sahibini nazar ve kem gözlerden korur.

Rüyada Yeşil Erik Görmek

Rüyada görülen yeşil erikler, rüya sahibinin yaşadığı psikolojik sorunlar için destek alarak düzeleceğine yorumlanır.

Başka bir rüya yorumcusuna göre ise, rüyada yeşil görmek kişinin arkasından kazılan kuyuları ifade eder. Rüya sahibi etrafındaki insanlara, özellikle de iş arkadaşsına karşı dikkatli davranmalı, her şeyini paylaşmamalıdır.

Rüyada Mevsimi Gelmeden Erik Yemek

Kişinin rüyasında mevsimi olmamasına rağmen erik yediğini görmesi, yaşanacak keyifsiz günlerin habercisi olarak yorumlanır. Kişinin eşiyle yaşayacağı bir tartışma sonucu hane huzurunun kaçmasına yorulmuştur.

Eğer kişi mevsimi olmamasına rağmen yediği eriğin tatlı olduğunu görüyorsa, iş yerinde terfi alacak veya mevcut borçlarından bir kısmını kapatacaktır.

Rüyada Hamileyken Erik Yemek

Kişinin rüyasında hamileyken erik yemesi, rüya sahibinin ticaret işine gireceğinin işareti olarak yorumlanmıştır. Rüyada hamileyken erik yemeğe birbirinden çok farklı yorumlar yapılmıştır ve en yaygınlarından biri de rüya sahibinin dini görevlerini yerine layıkıyla getirmesi olarak yorumlanmıştır.

Rüyada Çürük Erik Görmek

Rüyada kişinin çürük erikler görmesi, rüya sahibinin yaşayacağı sağlık sorunlarını ve bir süre hastaneye gidip geleceğinin işareti olarak yorumlanır.

Başka bir yorumcuya göre de rüyada çürük erik görmek, başarıya yorumlanır. Kişi kısa vadede çok başarılı işler gerçekleştirecek ve adını geniş bir çevreye duyuracaktır.

Editör: TE Bilisim