Rüyasında rüya görmüş olan bir kişi eğer evli ise hayırlı bir çocuğa sahip olur. Bekar ise kolaylıkla kazanç elde eder. Ayrıca rüyada yumurta görmüş olma konusundaki tabirler, söz konusu yumurtanın durumuna göre farklılık gösterir;

  • Rüyada çiğ yumurta görmek yoğun gayret gerektiren bir işe,
  • Herhangi bir şekilde pişirilmiş olan yumurta görmek sağlığa ve bol kazanca delalet sayılır.

Rüyada Kırık Yumurta Görmek

Rüyada çatlak yumurta görmek hem hayra hem de şerre yorulmuştur. Bir yumurtanın çatlamış halde bulunduğunu ve içindeki sıvının dışarı aktığını gören kişi bir sırrını açığa vuracak demektir. Bununla beraber, açığa çıkacak olan sır bir başkasına ait de olabilir. Ayrıca rüyada yumurta görmüş olmak iyi şans olarak tabir edildiğinden, kırık haldeki yumurtaların rüyaya girmesi bazı sorunlar yaşanacağına işaret sayılır. Rüya sahibinin özellikle son günlerde çok dikkatli olması tavsiye edilir.

Rüyada Çürük Yumurta Kırmak

Rüyada görülen çürük yiyecekler hayra yorulmaz. Yumurta, rüya aleminde çocuk anlamına gelebildiği için çürük yumurta görülmesi hayırsız evlat anlamına gelir. Bu konuda İmam Cafer – i Sadık (r.a) demiştir ki; birinin rüyasında çürük yiyecek görmesi haram mala delalet eder. Rüya sahibinin helal ve haram konusunda daha dikkatli olması yararınadır. Çünkü helal olan yiyecekleri çürük olarak görmek, rüyayı gören kişinin bazı konularda duyarsız davrandığının alametidir. Rüyada çürük yumurta yemek, hastalıkların ve istenmeyen bazı olayların da habercisi sayılır.

Rüyada Çift Sarılı Yumurta Görmek

Rüyada çift sarılı yumurta görmenin birbirinden farklı anlamları mevcuttur fakat genel olarak bu rüya hayırlıdır.

  • Eğer kırılmış halde olan bir çift sarılı yumurta görülmüş ise bu iyi şans demektir.
  • Kırılmış olmamasına rağmen çift sarılı olduğu bilinen bir yumurtayı rüyada görmek, bazı büyük fırsatlar elde etmeye fakat yeteri kadar bunlardan faydalanamayacak olmaya işarettir.

Rüyada Birinden Yumurta Almak

Rüyada birinden büyük yumurta almak güzel haberler duymayı simgeler. Fakat alınan yumurta çürük ya da kırık olursa rüya sahibinin bazı aksilikler yaşaması beklenebilir. Bu rüyayı gören kişi;

  • Evli ise bir çocuğu olur,
  • Bekar ise işlerinde başarı elde eder,
  • Hasta ise bir sağlık sorununu en kısa zamanda atlatır.

Rüyada Yumurta Toplamak

Rüyasında bir kümesin içinden yumurta toplayıp bir sepete ya da herhangi bir kaba yerleştirdiğini görenin malı artacak demektir. Yakın ya da uzak bir zaman içerisinde, rüya sahibinin pek çok işi düzene girecek ve arzuları yerine gelmeye başlayacaktır. İmam Abdülgani el Nablusi (r.a) demiştir ki; rüyasında helal yiyecekler topladığını görenin rızkı bollaşır, yuvası içine huzur gelir. Fakat toplanan yumurtalar içinden bir ya da birkaçının yere düşürülmesi hayra yorulmaz. Bu durumda rüya sahibi bazı konularda dikkatli olmalı ve özellikle çevresindekilere karşı uyanık davranmalıdır.

Rüyada Yumurta Sarısı Görmek

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek bazı zorlukların ve yaşanmak istemeyen olayların habercisidir. Bununla birlikte yumurta sarısının koyu renkli ve iri olması, zahmetlerin ardından gelecek olan güzel günlere delalet eder. Fakat yumurta sarısı küçük ve çok cıvıksa rüya sahibi bir müddet bazı problemler ile meşgul olacaktır.

Rüyada Bir Sepet Dolusu Yumurta Görmek

Rüyasında bir yiyeceği bol miktarda görenin şansı artacak demektir. Bu rüya sahibi, yakın zamanda güzel bir olay yaşamak ile birlikte hiç beklemediği bir yerden kazanç sağlayacaktır. Ayrıca rüyada yumurta görmek, bunların çok sayıda olması halinde daha hayırlıdır.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim