Bir tabak içinde, ikiye bölünüp içi açılmış biber dolması görmek güzel bir haber almaya delalet eder. Rüyada biber dolması görmek, söz konusu yemeğin çiğ olması ya da çok az miktarda pişmiş olması halinde kısa süreli sıkıntıların ve zararların habercisidir. Bununla birlikte;

  • Rüyada görülen dolmalık biber çok koyu renkli ise beklenmeyen kötü bir haber alınabilir.
  • Dolmalık biberler çok koyu renkli değilse ulaşılmak istenen hedeflere kısa sürede yaklaşmak mümkün olur.

Rüyada Yeşil Biber Görmek

Rüyada yeşil renkli yiyecekler görmek, İmam Nablusi (r.a) Hazretleri tarafından hayırlı kabul edilmiştir. Yeşil renkli, parlak ve büyük bir biberi rüyasında görenler, yakın veya uzak bir zamanda güzel olaylarla karşılaşacaktır. Ayrıca rüyada yeşil biber yemek, eğer varsa bazı sağlık sorunlarının atlatılacağını gösterir.

Rüyada Kırmızı Biber Görmek

Rüyada kırmızı biber yediğini görmek, biberin çok acı olması halinde talihsiz bir olay yaşanacağı anlamına gelir. Fakat rüyada yenen kırmızı biber pek acı değilse ya da tatlıysa, rüyayı gören kişi hem ruhsal hem de fiziksel anlamda pek çok sıkıntısından kurtulacaktır.

Rüyada Zeytinyağlı Dolma Görmek

Rüyada dolma görmek, önceden hesaplanması mümkün olmayan bir şeyler yaşanacağını gösterir. Dolmanın içerisindeki pirinç ya da bulgur taneleri, rüya sahibini bekleyen pek çok olayın bulunduğuna delalet eder. Fakat rüyasında dolma gören rüya sahibinin ne gibi olaylarla karşılaşacağı, bunların hayırlı mı yoksa hayırsız mı olduğu rüyanın diğer detayları ile ilişkilidir. Eğer rüyada görülen dolmalar yere düşmüşse ya da yenilemeyecek bir durumdaysa çok dikkatli olunmalıdır. Fakat iştah uyandırıcı bir halde, tencerede ya da tabakta dolma görmek sağlığın ve alınacak güzel haberlerin işaretidir.

Rüyada Yeşil Yaprak Sarması Görmek

Rüyasında sarma gören kişinin durumu, dolmalık biber görenin durumu ile aynı sayılır. Çünkü rüyada dolmalık biber görmek gibi yaprak sarması görmek de hayra ve şerre delalet edebilir. Sarmaların çok uzun ve ince olması, rüyayı gören kişinin özellikle aile içerisinde daha nazik davranması gerektiğini gösterir. Kalın ve kısa yaprak sarmaları ise rüya sahibinin maddi harcamalarının kendisine yetecek düzeyde olduğunun işareti sayılır.  

Rüyada Biber Dolması Yapmak

Rüyada dolma yapmak, sabrın ve isteğin göstergesidir. Biberlerin içine dolmalık malzeme koyduğunu ve bu dolmaları pişirdiğini gören rüya sahibi;

  • Bekar bir kadınsa nişanlanır,
  • Evli bir kadınsa çocuk sahibi olur,
  • Bekar bir erkekse pek çok kadının gözüne çekici görünür,
  • Evli bir erkekse aile içindeki saygınlığı artar.

Rüyada Bahçede Biber Görmek

Rüyada biber bahçesi görmek çok hayırlıdır. İmam Nablusi (r.a) yorumuna göre; rüyasında bir sebzeyi ya da meyveyi dalında görenin ömrü uzun olur, işleri bereketlenir. Fakat dalında bulunan biberler kurumuş ya da solgun halde ise rüya sahibi mutlaka bir hastalık yaşayacaktır.

Rüyada Dalından Yeşil Biber Toplamak

Rüyasında bir yemiş topladığını görenin son zamanlarda yaşadığı tüm sıkıntılar hallolur. Ayrıca rüyada dolmalık biber görmek ve toplamak, ele geçmesi beklenen büyük fırsatların kapıda olduğunu haber verir. Rüya sahibi, zaman zaman yaşadığı aksiliklerden dolayı karamsar olmamalı ve kendine her konuda güvenmelidir. Çünkü rüyada biber toplamak maddi kazancın artacağını, neşenin daha fazla olacağını bildiren bir durumdur.

 

Editör: TE Bilisim