İmam Nablusi (r.a) rüyada kırmızı elma görmeyi şöyle yorumlamıştır: Kırmızı elma, hayırlı ve güzel bir evlada delalet edilmiştir. Aynı zamanda bir servete işarettir. Eğer rüya sahibi ticaret yapıyorsa, kazancı artacak ve ailesi için rahat bir hayat sunacaktır.

Rüyada Kırmızı Elma Toplamak

Kişinin rüyasında kırmızı elma toplaması, çabalamaya işarettir. Rüya sahibi, elde etmek istediği şeyler için çaba sarf edecek ve çabalarının tümünün karşılığını alacaktır.

Rüyada Kırmızı Elma Yemek

Kişinin rüyasında kırmızı elma yemesi, hayırlı bir kısmetle tanışmaya delalet edilmiştir. Rüya sahibi bekarsa yakın zamanda huzurlu bir gönül ilişkisi kurabilir. Eğer rüya sahibi kadınsa, ilişki kuracağı kişi yaş olarak kendisinden biraz küçük olabilir. Bazı yorumcular da rüyada kırmızı elma yemeyi kötü kalbe işaret etmiştir. Rüya sahibinin kötü kalpli bir insan olduğuna ancak tanışacağı biri vesilesiyle kötülüklerin içinden temizleneceği ifade edilmiştir.

Rüyada Kırmızı Elma Almak

Rüyada birinin rüya sahibine kırmızı elma vermesi, rüya sahibinin gerçek hayatında birinden fayda göreceğine işaret edilmiştir. Eğer rüya sahibi rüyada kırmızı elma aldığı kişiyi tanıyorsa, ondan alacağı bir öğüte yorulur. Rüyayı gören kişi eğer bu öğüde uyarsa işleri kolaylaşacaktır.

Eğer alınan elma soyulmuşsa, rüya sahibinin hayallerine yakın olduğu ve bu hayallerden vazgeçmemesi gerektiği yorumu yapılmıştır.

Rüyada Kırmızı Elma Ağacı Görmek

Rüyada görülen kırmızı elma ağacı veya ağaçları, açık kısmetlere yorumlanır. Rüya sahibi maddi ve manevi olarak rahatlayarak mutlu bir ömür geçirecektir.

Rüya sahibi elma ağacından elma kopardığını görüyorsa, bu rüya alınacak müjdeli haberlerin varlığına delalet edilir.

Rüyada elma ağacından toplanan elmaların insanlara dağıtıldığı görülüyorsa, şans açıklığına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin yapacağı her işte şansı yaver gidecek ve attığı her adımdan kendi adına faydalar sağlayabilecektir.

Rüyada Elma Kurdu Görmek

Kişinin rüyasında elma içinde kurtlar görmesi, sorunlara işaret olarak yorumlanmıştır. Rüyada elma kurdu görmekle ilgili birbirine zıt iki yorum yapılmıştır:

  • İlki, rüya sahibinin elinde olan para veya mal varlığının çeşitli nedenler dolayısıyla kayıp olmasıdır.
  • Diğeri ise rüya sahibinin yaşadığı manevi sorunların bitişidir. Rüya sahibi, elde edeceği bir fırsatı iyi bir şekilde değerlendirecek ve rahata kavuşacak, vicdan azaplarından kurtulacaktır.

Rüyada Ekşi Elma Görmek

Rüyada görülen yeşil veya diğer adıyla ekşi elma, rüya sahibinin çevresiyle yaşayacağı küskünlük ve dargınlığa yorumlanır. Bu rüyanın diğer yorumları da şu şekilde yapılmıştır:

  • Kişinin yaşayacağı bir olay ardına feryat ederek ağlamasına işarettir.
  • Rüya sahibi kötü bir haber alabilir.
  • Rüya sahibinin farkında olarak veya olmayarak haram mal kazanacağına yorumlanır.
  • Şiddet veya kavgaya delalet edilir. Evli biri rüyasında ekşi elma görüyorsa, eşiyle yaşayacağı tatsızlıklar olabileceğine delalet edilir.
  • Rüya sahibi rüyasında yeşil elma topluyorsa, tanınmış kişiler tarafından övgü alacaktır ve bu övgü ardından kazanılacak paraların varlığına yorumlanmıştır.
  • Eğer rüya sahibi tatlı elma görüyorsa, helal rızık kazanacak ve neşenin hiç eksik olmadığı bir hayata sahip olacaktır.

Rüyada Kırmızı Elma Yıkamak

Kişinin rüyasında yıkadığı kırmızı elmalar görmesi, şans olarak tabir edilir. Ayrıca rüya sahibi eğer eşiyle ilgili bazı şüphelere sahipse bunların da uçup gideceği yapılan yorumlar arasındadır.

 

 

 

Editör: TE Bilisim