Rüyasında kişinin ayrı yaşadığı eşini görmesi, bazı rüya yorumcuları tarafından yaşanılacak kötü günlere yorulmuştur. Kişinin niyetleneceği şeylere bakış açısı karamsar ve olumsuz olacak, bir süre bu ruh halinin etkisinde kalacaktır.

Başka bir din âlimi de bu rüyayı, kısmet olacak yeni iş kapılarına yormuştur. Kişinin gireceği dönemde şansı artacak ve her işi herhangi bir engele takılmadan gerçekleşecektir.

Rüyada Ayrı Olunan Eşle Barışmak

Rüyada boşanmış eşlerin birbiriyle barışması, rüya sahibinin korkularını yenmesine delalet edilir. Bu korkular yükseklik veya böcek gibi şeyler olabilir. Ama daha çok kişinin cesaret edemediği özellikle maddi atılımlar yapamama korkusundan bahsedilir. Kişi bu korkularından sıyrılarak daha güçlü ve sağlam atarak güzel yerlere ulaşacaktır.

Rüyada Ayrı Eşi Mutsuz Görmek

Kişinin rüyasında boşandığı eşini mutuz görmesi, rüya sahibi için bolluk ve bereket anlamına gelir. Rüya sahibinin geçirdiği zor günlerin geçerek daha umutlu zamanlar yaşamasına delalet edilir. Bu zamanları atlatırken rüya sahibi birinden manevi destek görecek ve bu kişi ile rüya sahibinin ilişkileri beraber atlatılan zor zamanlar nedeniyle güzel bir dostluk ilişkisine dönecektir.  

Rüyada Ölen Eşi Görmek

Kişinin rüyasında vefat eden eşini görmesi, din âlimlerince vefat eden kişinin ruhunun rüya sahibinden dua istediğine delalet edilmiştir. Bazı yorumcular bir yerden rüya sahibine gelecek değerli bir hediye olduğuna yormuşlardır. Bazıları da hane içinde yaşanan karışıklıklar olacağını, ancak bir büyük müdahalesi ile her şeyin normale gireceği şeklinde yorum yapmışlardır.

Rüyada Eski Eşle Görüşmek

Kişinin rüyasında ayrıldığı eşiyle görüşmesi, haber almaya yorulur. Rüya sahibi eski eşinden doğrudan veya dolaylı olarak bazı haberler alacak, bu haber sonrasında da ani yaşanacak olaylar gelişecektir. Eski eşi rüya sahibi ile yeniden görüşmek veya yeniden bir araya gelmek gibi isteklerde bulunabilir.

Rüyada Eski Eşin Ağlaması

Rüyada eski eşin ağladığını görmek, rüya sahibi için alınacak mutlu haberlere delalet edilir. Bazı yorumculara göre de eski eşi rüya sahibinden bir konuda yardım isteyebilir veya rüya sahibi eski eşinin zor durumda olduğunu bir yerden öğrenebilir.

Rüyada Eski Eşle Birlikte Olmak

Kişinin rüyasında eski eşiyle birliktelik yaşaması, rüya sahibinin uğraştığı işlerin boş olduğuna delalettir. Bu rüyadan sonra rüya sahibi için zor bir dönem başlayacaktır. Başladığı işlere dikkatini veremeyecek, zor da olsa bitirdiği işlerden istediği sonuçları alamayacaktır. Başka bir yorumcuya göre de kişinin eşi müsait olmayan bir ortamda kişinin karşısına çıkarak geçmiş zamanda yaşanan tatsız olayların hatırlanmasına neden olabilir.

Rüyada Eski Eşin Hasta Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında boşandığı eşinin hastalandığını görmesi, eski eşinden kötü haberler duyacağına delalettir. Bazı yorumcular da bu rüyanın kişinin karakterinden yansımalar olduğunu söylemiştir. Yorumculara göre kişi; iyiliksever, alçak gönüllü ve sadık biridir.

Rüyada Eski Eşle Yeniden Evlenmek

Rüya sahibinin rüyasında eski eşiyle tekrar evlenmesi,  pişmanlığa yorulur. Rüya sahibinin daha önce yaptığı bir hata nedeniyle çok büyük acılar çektiğine, ancak bu hatalarından ders çıkarmadığına yorulmuştur. Başka bir yorumcuya göre ise bu rüya, rüya sahibinin yanlış birine güvenerek kuracağı iş ortaklığına yorulur. Rüya sahibinin büyük maddi hasarlara uğrayacağı şeklinde de yorumlanır.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim