Rüyada ölen birini görmek, görülmüş olan kişinin genel durumuna göre hayırlı ya da hayırsız olabilir. Eğer vefat etmiş olan kişi rüyada iyi bir halde görülüyor ise bu çok hayırlıdır. Fakat ölmüş olan bir kişiyi asık yüzlü, üzgün ya da öfkeli bir şekilde görmek hayra delalet etmez. Rüyada ölmüş babayı görmek;

  • Eğer baba güler yüzlü ise rüya sahibinin hayatta çok başarılı olacağına,
  • Babanın kaşları çatık ya da bakışları üzgün ise rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına,
  • Ölmüş babanın yüzünde herhangi bir ifade mevcut değil ise rüyayı gören kişinin bazı konularda tereddüt duyacağına delalet eder.

Rüyada Ölmüş Babayla Konuşmak

Rüyada ölmüş babayla sohbet ettiğini görmek çok hayırlıdır. Rüyayı gören kişi, bazı konularda büyük başarılar elde edecek ve hiç beklemediği yerlerden rızık bulacaktır. Vefat etmiş olan baba ile karşılıklı oturup bazı konularda sohbet ettiğini gören bir kimse, yaşadığı maddi sıkıntıları kolaylıkla atlatmayı başaracaktır.

Rüyada Ölmüş Babadan Para Almak

Rüyasında, ölmüş olan birilerinden harçlık aldığını gören kişi ummadığı bir zamanda büyük fırsatlar elde edecektir. Bu rüyayı görmüş olan kişi;

  • Eğer bekar ise hayırlı bir evlilik kısmeti elde edecek,
  • Evli ise yuvasındaki huzuru artacak,
  • Çocuğu yok ise hayırlı evlatlara sahip olacak,
  • Çocuğu var ise evlat konusunda güzel şeyler yaşayacak demektir.
  • Rüyada ölmüş babanı para vermesi, iyi şansa ve beklenmedik gelişmelere delalet sayılır.

Rüyada Ölmüş Babaya Sarılıp Ağlamak

Rüyada ağladığını görmek İslam alimlerine göre birbirinden farklı şekillerde tabir edilmiştir. Eğer rüya sahibi üzücü bir durum dolayısıyla ağlamış ise bu rüya hayra yorulmaz. Fakat rüyasında özlediği birini görüp ağlayan, Kur’an-ı Kerim tilaveti dinleyip ağlayan ya da günahlarını hatırlayıp pişmanlık duyarak ağlayan kısa süre içinde ferahlık yaşayacak, dertlerinden kurtulacak demektir. İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; rüyada ağlamak Allah korkusunun bir işaretidir. Bu rüyayı gören kişi manevi açıdan çok rahat olacak ve hayatına neşe gelecektir.

Rüyada Ölmüş Babayı Yürürken Görmek

Rüyada ölmüş babayı görmek çoğu zaman hayırlıdır. Fakat ölmüş olan babanın yürüyerek bir tarafa doğru uzaklaştığını görmek bazı durumlarda hayırsızdır. Çünkü bu rüya, istenmeyen bir yolculuğa çıkılabileceğini haber verir.

Rüyada Ölmüş Anne ve Babayı Görmek

Ölmüş annenin ve babanın beraber olarak rüyada görülmesi, rüya sahibinin bazı ufak hatalar yapmasına rağmen hayatındaki her şeyi yoluna koyacağı anlamına gelir. Çünkü rüyada anne ve babayı görmek, çeşitli zorluklardan sonra elde edilmesi beklenen refahın ve sevincin habercisi sayılır. Ölmüş olan anne ve babayı iyi bir halde görmek de aynı anlamı taşıyan bir durumdur.

Rüyada Ölmüş Anneye Sarılmak

Rüyada ölmüş birini canlı görmek çoğu zaman hayırlıdır. Rüyasında annesine sarıldığını görenin hayatındaki bazı maddi problemler çözülecek demektir. Fakat sarılırken yüksek sesle bağırarak ağlamak ya da buna benzer şekillerde feryat etmek, başa gelmesi muhtemel olan kötü olaylara delalet eder.  

Rüyada Ölmüş Babayı Öpmek

Rüyasında birini öptüğünü görenin, çevresindekilere çok büyük yardımları dokunacak demektir. İmam Nablusi (r.a) bu konuda demiştir ki;

Rüyada Ölmüş Babayı Mutlu Görmek

Rüyasında, ölmüş olan bir kişinin güler yüzlü olduğunu ve mutlulukla güldüğünü görenler yakın zamanda çok hayırlı bir haber alacaktır. Bu haber, maddi açıdan refah ve manevi açıdan huzur getirecektir. Rüyada ölmüş babayı görmek, bolluğun ve kısmetin habercisidir.

Editör: TE Bilisim