Rüyada görülen timsah yavrusu, rüya sahibinin etrafında olan ancak zarar vermeyen bir düşmana delalettir. Bazı din âlimleri rüyada timsah yavrusu görmenin kişinin karakolda veya polisin bulunduğu yerde bulunmak zorunda kalacağını şeklinde de yorumlamışlardır.

Rüyada Timsahlar Görmek

Rüyada görülen timsahlar, rüya sahibinin etrafında dolanan dost görünümlü düşmanların varlığına delalet edilmiştir. Rüya sahibinin başarıları, edindiği mallar veya mutluluğuna değecek nazarların olduğuna da yorumlanmıştır. Rüya sahibi herkese güvenmemeli, mutluluğunu herkesle paylaşmamalıdır.

Bazı yorumcular tarafından rüyada timsah görmek, alçak bir tüccara yorumlanmıştır. Bu tüccar insanlara yüksek fiyatlı mal satarak haram kazanç elde etmektedir.

Rüyada Timsah Saldırması

Rüyada sahibine rüyasında timsahların saldırması veya ısırması, farklı yorumcular tarafından farklı şekillerde tabir edilmiştir:

  • Rüya sahibine kurulan bir tuzağın varlığına delalet edilmiştir.
  • Rüya sahibi bu rüyayı gördükten sonra sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorumlanmıştır. Maddi olarak yaşanacak kayıpların ardından manevi olarak da sarılacak rüya sahibi bir süre düzenine geri dönemeyecektir.
  • Bazı din âlimleri, kişiye rüyada timsah saldırmasını iman açısından güçlenmeye yormuştur. Birtakım insanlar rüya sahibine yolunu şaşırtmaya çalışacak ancak rüya sahibi bu insanlara karşı güçlü bir tavır takınarak benliğini koruyacaktır.

Rüyada Timsah Yumurtası Görmek

Kişinin rüyasında timsahların henüz yumurtadan çıkmadığını görmesi, hala önlenebilir bir düşmanlığa delalet edilmiştir. Kişi kendine yapılacak bir kötülüğü önceden fark edebilecek ve atacağı adımları buna göre hesaplayacaktır.

Rüyada Timsah Öldürmek

Rüya sahibinin rüyasında timsahları öldürmesi, bazen gerçek anlamda düşmanlar arası çıkan bir tartışmada bir tarafın ölmesi olarak yorumlanmıştır. Bazen de kişinin düşmanlarıyla girdiği bir tartışma veya yarıştan galip çıkması anlamındadır. Bu savaş bazen iş yerinde olur, bazen de aile içinde bulunan bir düşmanla olacak tartışmayı işaret eder.

Rüyada Suda Timsah Görmek

Kişin rüyasında suyun içinde yüzen timsahlar görmesi, suç işlemeye yorulur. Kişi, mecbur kaldığı için bir suç işleyecek ve yakalanacaktır. İşlediği suçun cezasını çekmeden de kurtulmayacaktır.

Rüyada Timsah Derisi Görmek

Kişinin rüyasında timsah derisinden yapılmış herhangi bir şey kullanması, mal kazanmaya delalet edilmiştir. Kişi, rüyasında gördüğü deri miktarı kadar çok mala sahip olacak ve refaha kavuşacaktır.

Rüyada Timsah Yavrusu Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada timsah yavruları görmek, psikologlarca rüya sahibinin korkularının varlığına işaret edilmiştir. Kişi birtakım korkularını ne yaparsa yapsın aşamıyor ve onlarla mücadele edemiyordur. Bazı kişiler de rüya sahibinin hayatında olan birinden korktuğunu ve o timsahı onun yerine koyduğu yorumunu yapmıştır.

Rüyada Timsah Yakalamak

Rüyada timsah avlamak, düşmanla dost olmaya delalet edilir. Rüya sahibi bugüne kadar düşmanlık ilişkisi kurduğu kişi ile arasında husumete son verecek ve ilişkisini düzene sokacaktır.  Başka bir din âlimine göre rüyada timsah yakalamak, dosta düşmana rüya sahibinin kendini ve yaptıklarını göstermesi olarak yorumlanır. Kişi, insanları bir araya toplayacağı bir program düzenleyerek kendini kanıtlayacaktır.

Rüyada Timsahtan Kurtulmak

Bir kimsenin rüyasında timsahın saldırısından kurtulmasını görmesi, hayra yorulur. Kişinin maddi zarardan kurtulması olarak yorumlanmıştır. Kişi eğer timsah saldırısından kurtulamazsa, bu rüya kişinin borç batağına düşeceğine delalet edilmiştir.

Rüyada Havuzda Timsah Görmek

Kişinin rüyasında havuz içinde timsah görmesi, güçsüz bir düşmana delalet edilmiştir. Kişinin rüyasında su içinde veya havuzda bir timsah görmesi, kendine zarar veremeyecek bir düşmanı olduğuna yorulur. Bu düşman rüya sahibinin arkasından konuşur, ona iftira atar, malına zarar vermeye çalışır ancak girişimde bulunduğu her şeyde etkisiz kalacaktır.

Editör: TE Bilisim