Rüyada bekâr birinin evlendiğini görmek, bazı rüya tabircileri tarafından bekâr rüya sahipleri için izdivaç yaşamaya yorumlanmıştır. Eğer rüya sahibi, rüyasında birinin evlendiğini duyuyorsa, bu rüya kişinin dualarının kabul olacağına delalet edilmiştir.

Rüyada Evlenmek

Rüya sahibinin rüyasında kendisinin evlendiğini görmesi, farklı yorumculara göre farklı şekillerde yorumlanmıştır:

  • Bazı yorumcular bu rüyayı huzura kavuşmaya yormuştur.
  • Bazı tabirciler de rüya sahibinin eğer borcu varsa bu borçları kapatarak huzur bulmasına delalet etmiştir.
  • İmam Nablusi, rüyada evlenmek eylemini esir olmaya, esarete yormuştur.
  • Başka bir din âlimine göre de rüyada evlenmek rüya sahibi için borçlanmaya yorumlanmıştır. Kişi bir sebepten yüklü bir borcun altına girerek çok çalışacak, bu çalışma temposu da onu çok yoracaktır.

Rüyada Başkasıyla Evlenmek

Evli birinin rüyasında başka biriyle evlendiğini görmesi, rüya sahibinin aile bağlarının kuvvetlenmesine yorulur. Eğer kişi, eşiyle yeniden evlendiğini görüyorsa, aralarındaki sorunlar çözülür. Çift romantik zamanlar geçirecek ve baş başa kalma fırsatı bulacaktır.

Rüya sahibi eğer yakın çevresinde bulunan biriyle evleniyorsa, bu kişiden destek görmeye yorumlanmıştır. Kişinin zor bir zamanında bu kişi yardımcı olacaktır.

Rüyada Evlilik Teklifi Almak

Rüya sahibine rüyasında evlilik teklifi edilmesi, bekâr kişiler için hayallerini gerçekleştirme fırsatı yakalamaya yorumlanmıştır. Başka bir yorumcuya göre de kişi nişan veya düğün gibi kalabalık bir yere girebilir ve burada kendisi için çok hayırlı bir kısmetle tanışabilir.

Eğer evli biri rüyasında evlilik teklifi alıyorsa, eşiyle beraber yaşayacağı maddi rahatlamalar olacaktır. Mevcutta borçları varsa bunları daha hızlı kapatabilirler veya ailelerinden maddi destekler görebilirler.

Rüyada Yeniden Evlenmek

Kişinin rüyasında yeniden evlenmesi, eğer evli ise ve eşiyle evlendiğini görüyorsa, hanelerinin içinde olan tartışmaların bitmesine, ilişkilerinin eski halinden çok daha iyi olarak huzurlu bir ev içinde yaşamalarına delalet edilmiştir.

Rüya sahibi eğer bekarsa ve ikinci kez evlendiği kişinin başka biri olduğunu görüyorsa, kişinin başına gelecek her şeyin çifte talihte olacağına yorumlanmıştır. Bazı yorumcular için de bu rüya, rüya sahibinin yeniden evlenmesine, bu evliliğinde daha mutlu olacağına ve hayırlı bir evlada sahip olmaya delalet edilmiştir.

Rüyada İstenmeyen Biriyle Evlenmek

Rüya sahibinin rüyasında gönlünün olmadığı biriyle zorla evlenmesi, kişinin hayatı boyunca çekeceği sıkıntılara işaret olarak yorumlanmıştır. Rüya sahibi, insanları kırmamak için kendini istemediği şeyleri yapmakta zorunlu hissedecek, bu durum onu fazlasıyla daraltacaktır.

Rüyada Evli Bir Çift Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evli bir çift görmesi, bekâr kimseler için hayır olarak delalet edilmiştir. Kişi, eğer mutlu bir çift görmüşse, mutlu olacağı kimselerle tanışarak huzurlu zamanlar geçirecektir. Eğer mutsuz ve yüzü asık bir çift görüyorsa, görücü usulü ile biriyle tanışacağı ve ailesinin baskısı altında kalacağı yorumu yapılmıştır.

Rüyada Ölmüş Birinin Evlenmesini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vefat etmiş birinin evlendiğini görmesi, genellikle kişinin ölü kimseye duyduğu özleme yorulmuştur. Rüya sahibinin karşısına vefat etmiş kişiyi hatırlatacak biri veya bir şey de çıkabilir.

Rüyada Söz Kesmek

Rüyada birine evlilik için söz vermek veya söz kesilmesi, kişinin amaçlarına ulaşmasına, başarılarına giderken de güçlü ve kudretli kimselerden yardım almaya yorulmuştur. Rüya sahibi eğer bekarsa ve rüyasında söz kestiğini görüyorsa, aile büyüklerinden kalacak bir servetin varlığı da işaret edilmiştir.

 

Editör: TE Bilisim