Rüya sahibini rüyasında silahlı adamların vurması, özgürlüğe delalet edilmiştir. Kişi eğer hapse girdiyse veya herhangi bir şekilde ceza çekiyorsa özgürlüğüne kavuşacak, ailesine müjdeli haberler götürecektir. Başka bir yorumcuya göre ise rüyada silahlı adamlar tarafından vurulmak, rüya sahibinin güç ve kudret toplayarak işlerini daha da ileri götürecek olması şeklinde yorumlanmıştır.Rüya sahibi elindeki maddi imkanlardan dolayı çevresinde saygın biri olarak tanınacak ve herkes ona itibar gösterecektir.

Rüyada Silahlı Adamlar Tarafından Öldürülmek

Rüyayı gören kişinin rüyasında silahlı adamlarca öldürüldüğünü görmesi, kişinin başka bir hayat yaşamaya atacağı adımların başlangıcının olacağına yorumlanmıştır. Kişi bu rüyayı gördükten sonra hayatında düzeninde olmaya şeylerin ne kadar fazla olduğunu fark edecek ve hem kendini hem de varsa ailesini yeniden daha düzgün bir hayata çekmeye çalışacaktır. Kendisine yeni bir sayfa açarak hayatını çizen rüya sahibi, eski hayatına göre daha oturaklı ve derli toplu bir hayatı oluşturmak için çalışacaktır.

Bazı rüya tabircileri ise bu rüyayı rüya sahiplerinin maddi kaynaklarını kaybederek hayatlarının değişmelerine delalet etmişlerdir.

Rüyada Silahlı Adamlar Görmenin Psikolojik Yorumu

Kişilerin rüyalarında kendilerine silahlı adamların saldırmalarını görmesi, güvesizlik duygusunun rüya sahiplerinin ruhlarında kapladığı yerin ne kadar derin olduğunu gösterir. Bu kişiler attıkları her adımdan tereddüt eder, insanlara çok zor güvenir ve hayatında aldıkları insanları da devamlı olarak kontrol altında tutmak isterler.

Rüyada Silahlı Adamlardan Kaçmak

Rüya sahibinin rüyasında silahlı birini görüp ondan kaçmaya çalışması, gerçek hayatta da bazı psikolojik baskılardan kaçma isteğinin varlığına delalet edilir. Yeni evlenen kişiler bu rüyayı daha fazla görürler çünkü çevrelerindeki herkes onların yaşamına müdahale etmek ister.

Bazı yorumculara göre de bu rüya kişilerin almak istemedikleri sorumluluklarından kaçışlarının bir yansıması olarak yorumlanmıştır. Bazı konuları yapamayacağı veya başaramayacağı fikrini içinde barındıran insanlar da bu rüyayı sıkça görürler.

Rüyada Silahlı Adam Öldürmek

Kişinin rüyasında kendine saldıran silahlı adamları öldürmesi, bir kimsenin kötü haber getirmesine delalet edilmiştir. Bu gelen kötü haberden sonra kişinin ailesiyle arasında büyük tartışmalar çıkabilir.

Rüyada Silahlı Adamlardan Kaçmak

Rüyasında kişinin silahlı adamlardan kaçarak kurtulması, mevcut sorunlarının beklenmedik derece bir hızla yok olmasına yorulmuştur. Rüya sahibinin veya hanesinden birinin mevcut olan sağlık sorunları bitecek, huzurlu günler yaşanacaktır.

Rüyada Silahlı Adam Vurmak

Kişinin rüyasında silahı olan adamlara vurması, hiç beklenmeyen bir zamanda olan bir gelişme sayesinde kişinin zenginlik içinde yaşamını sürdürmeye yorulmuştur. Başka bir yorumcuya göre ise kişinin sağlayacağı bu zenginlik arkadaş çevresinde mevcut olacaktır.

Rüyada Silahlı Adamlardan Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında gördüğü silahlı adamlardan korkması, özgüven kazanmaya yorulmuştur. Kişi, işi ve bilgi birikimi sayesinden kendine büyük bir birikim sağlayacak, daha sonra sağladığı bu birikimle yüzlerce insana iş verecektir. İş sahibi yaptığı insanların hayır dualarını alacak ve hem kariyeri hem de geliri daime yükselişte olacaktır.

Rüyada Silahlı Adamlarla Çatışmak

Kişinin rüyasındaki silahlı adamlarla karşılıklı çatışması, kendine yapılmaya çalışılacak bir haksızlığa karşı boyun eğmeyeceğini, sabır ve azim ederek doğruları ortaya çıkaracağına yorumlanmıştır. İnsanların rüya sahibi hakkında çıkaracağı bazı dedikoduların yalan olduğunu kanıtlayacak ve insanları susturacaktır. Başka bir yorumcuya göre ise bu haksız olma durumu aile içinde yaşanacaktır.

Editör: TE Bilisim