Rüyada yılan balığı görmek kısa zaman içinde büyük başarılar elde edileceği ile beraber bunun bazı sorunlar meydana getirebilecek olduğunu da gösterir. Bu durumda rüya sahibi büyük işler başaracaktır fakat çevresindekilerin kıskançlıkları ya da kişisel hataları dolayısıyla bazı sorunlar yaşaması çok muhtemeldir.

Rüyada Havuz İçinde Yılan Olduğunu Görmek

Rüyada havuzda yılan görmek ya çok zengin olmanın ya da ev içinde yaşanacak huzursuzlukların habercisidir. İmam Abdülgani Nablusi (r.a), havuzun ya da su birikintisinin faydalı bir insana işaret ettiğini söyler. Bazı rüya tabircileri rüyada havuz görmek ile alakalı olarak, söz konusu rüyanın bekarlar için evliliğe delalet ettiğini bildirmiştir. Yani havuz içindeki yılanı, ev içinde ortaya çıkabilecek sorunlar şeklinde tabir etmek daha doğrudur. Bu sebepten dolayı;

  • Rüya sahibi evli ise eşine karşı,
  • Bekar ise aynı evde yaşadığı diğer insanlara karşı son dönemlerde daha nazik davranmalıdır.

Rüyada Yılan Yakalamak

Rüyada su yılanı görmek ve yakalamak oldukça hayırlıdır. Aynı şekilde bir yerde bulunan herhangi bir yılanı ele geçirdiğini gören rüya sahipleri de hayırlı bir rüya görmüştür. Çünkü yılan yakalamak, açık açık ya da gizli gizli düşmanlık eden birileri karşısında zafer kazanılacağını bildirir. Eğer rüya sahibi yılanı yakalarken bir zarar görmüş ise bu zafere ciddi mücadelelerin ve uzun bir zamanın ardından ulaşılacaktır.

Rüyada Yılandan Korkmak

İmam Nablusi (r.a), yılanların rüya aleminde korkuyu ve çeşitli düşmanları temsil ettiğini buyurmuştur. Rüyada yılan görmek ve bu yılandan korkarak panikle bir şeyler yapmak, gerçek hayatta da buna benzer bir korku yaşanacağına delalet eder. Rüyada görülen yılan çok büyük ve iri ise bu durum güçlü bir düşmanın habercisidir. Rüya sahibi, mücadele etmek zorunda olduğu düşmanı ya da düşmanları dolayısıyla büyük sıkıntılar yaşayacaktır.

Rüyada Küçük Yılan Görmek

Rüyada yavru yılan görmek zararı pek fazla dokunmayacak bir düşmanın ya da küçük çocuğun işaretidir. Rüyasında yavru bir yılanı öldürenin ya bir problemi kısa sürede hallolur ya da eğer var ise çocuğu hastalanabilir.

Rüyada Yılan Başı Ezmek

Su içinde bir yılan bulup onun başını ezmek, kişinin malı ya da parası için onla dostluk eden birinin kısa zamanda fark edileceği ve yakın çevreden uzaklaştırılacağı anlamına gelir. Toprak üzerinde kıvrılarak ilerleyen bir yılanın başını ezmek ise düşmana verilecek çok büyük bir zarara delalet eder.

Rüyada Suda Yılan Isırması

Rüyada yılan ısırması maddi zorlukların ve daha başka sebepler dolayısıyla düşmanlara karşı mahcup duruma düşmenin işaretidir. Eğer rüya sahibi denizde ya da havuzda yüzerken onu bir su yılanı ısırmış ise bu rüya hayırlı sayılmaz. Çünkü yaşanacak problemler, maddi zenginliğin veya aile içindeki huzurun en iyi olduğu zamanlara denk gelebilir.

Rüyada Pembe Yılan Görmek

Rüyada su yılanı görmek bazı durumlarda iyi tabir edilebilir. Örneğin yılanın pembe renkli olması, rüya sahibinin zayıf bir düşmana sahip olduğu ya da düşman zannettiği birinin aslında düşman olmadığı anlamına gelir. Çünkü pembe renk, tabircilerin pek çoğu tarafından asılsızlığın ve etkisizliğin sembolü sayılmıştır.

 

Editör: TE Bilisim