Kahraman Babam’da Yonca kimdir, kaç yaşında? Kahraman Babam’da Yonca’nın gerçek adı ne? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Kırmızı Kamyon’un ilk bölümü ardından yayından kaldırılması sonrasında aynı kadro yapımıyla Kahraman Babam adını alarak ekranlarda yerini alacak. Oyuncu kadrosundaki usta oyuncu karakterlerin kim olduğu sıkça araştırılınca detayları sizler için haberimizde derledik. Peki, Kahraman Babam’da Yonca kimdir, kaç yaşında? Kahraman Babam’da Yonca’nın gerçek adı ne? İşte tüm detaylar haberimizde…

KAHRAMAN BABAM’DA YONCA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? KAHRAMAN BABAM’DA YONCA’NIN GERÇEK ADI NE?

Tam adı Kıymet Nilay Deniz olan oyuncu, 1993 tarihinde Aydın'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyerine Behzat Ç. dizisinde Rüya karakteri ile başlamıştır. Bu diziyle birlikte yakaladığı başarıyı Hayata Beş Kala dizisiyle sürdüren Deniz, Mor Menekşeler dizisinde ise Zafer Alagöz ve Sarp Levendoğlu ile birlikte oynamıştır.

2015’te düzenlenen yarışmada Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından ‘Parlayan Yıldızlar’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Güneşi Beklerken ve Ah Neriman isimli yapıtlarda yardımcı karakter olarak boy gösteren Nilay Deniz, 2015 yılından sonra Aşk Yeniden, Dayan Yüreğim ve Ateşböceği dizilerinde başrol olarak yer almıştır.

Nilay Deniz, ekranların sevilen dizisi 'Kalk Gidelim'in oyuncu kadrosuna dahil oldu. ‘Kalk Gidelim’ dizisinde 'Nehir' rolüne hayat verecek.

Nilay Deniz, 2017 yılının Eylül ayında Erçin Karabulut ile dünya evine girmiştir.

Editör: TE Bilisim