Dünya genelinde milyonları bulan online oyun severleri tarafından sıkça merak edilip araştırılan PUBG New State yeniden sosyal medyada gündem oldu. 2051 yılını konu edinecek olan PUBG New State için ön kayıtlar açıldı. 100 yarışmacı birbiriyle karşı karşıya gelecek ve çeşitli silahlar ile taktikler kullanarak sadece tek bir oyuncu veya takım hayatta kalan son isim olacak. Peki, PUBG New State ne zaman çıkacak tarih belli oldu mu? İşte detaylar haberimizde…

PUBG: NEW STATE BAŞVURULAR AÇILDI

Krafton Inc. tarafından geliştirilen ve PUBG: Mobile’ın yakın gelecekte geçecek bir versiyonu olan PUBG: New State için kapalı Alfa başvuruları açıldı.

Hali hazırda dünyada milyonlarca oyuncusu olan PUBG markası önce PC ve konsollara çıkış yapsa da en büyük başarısını mobil platformlarda yakalamıştı. Ülkemizde de oldukça fazla oyuncu kitlesine sahip olan PUBG markası şubat ayında tanıtılmasının ardından nihayet testlerine başlandı.

PUBG NEW STATE NE ZAMAN ÇIKACAK TARİH BELLİ OLDU MU?

Geçtiğimiz günlerde PUBG Studio tarafından oyun severlerin yüzünü güldürecek bir haber geldi. PUBG New State'in 2021 yılında çıkış yapacağı duyuruldu.

PUBG New State'in Nisan ayı itibarıyla oyunu piyasaya sürmesi bekleniyordu. Konuyla ilgili henüz net bir tarih verilmedi. Oyun henüz sadece android için açılmış durumda. PC'de ise olmayacak.

Editör: TE Bilisim