MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında kameralar karşısına geçerek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sahip çıktı. Türkiye’yi hedef alan bir tezgahın kurulduğunu dile getiren Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu’nun yalnız olmadığını konunun devletin bekası olduğunu söyledi. Devlet Bahçeli, “Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye’mizdir. Hedef milli birlikte ve huzur ortamımızdır. Bu menfur tezgahın siyaset taşeronları, medya teşrifatçıları, suç ve terör örgütü temincileri vardır ve belidir” ifadelerini kullandı.

İÇİŞLERİ BAKANI YALNIZ DEĞİLDİR”

MHP lider Bahçeli, kamuoyunda İçişleri Bakanı Soylu’nun şer şebekesinin operasyonu karşısında yalnız bırakıldığı yönünde rüzgar estirenlere sert karşılık verdi.

Bahçeli “İkazen diyorum ki hiç kimse İçişleri Bakanı’nın boynuna tasma geçiremeyecek kimsenin gücü yetmeyecektir. Hiç kimse TSK’nın onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır. TSK’nın ve İçişleri Bakanı’nın yalnız olmadığını ifade ediyorum. Konu devletimizin saygınlığı ve bekasıdır” sözleriyle net mesaj verdi.

“KORKUYA REHİN DÜŞMEDİK”

“Herkes yerini bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etmekle mükelleftir” diyen Bahçeli “Türkiye’nin gündemi video ile rehin alınamaz. İftiralarla ele geçirilemez.

Sayın Binali Yıldırım’ı evladıyla töhmet altında bırakmak müfteriliktir. Bu meselede tarafsız kalmak Türkiye’ye kastetmek için kullanılan çevrelere destek vermektir.” dedi. Ülkeye operasyon çekmek isteyenlere asla taviz verilmeyeceğini söyleyen Bahçeli “Her zaman resmin büyüğüne odaklanmalıyız.

Maşayı değil tutan ve tutturan elleri görmeliyiz. Korkuya hiç rehin düşmedik. Türkiye’yi yakın markaja alarak karanlık operasyonların hedef ülkesi haline getirmek için ellerini ovuşturanlara taviz veremeyiz” ifadelerini kullandı.

RİZE ZİYARETİ İNCELENMELİ

Son günlerdeki üst üste gelen provokasyonlara dikkati çeken Bahçeli ““CHP bu pis senaryonun alt yüklenicisi, üst figüranıdır. 6 ay içinde başka bir Türkiye’nin görüleceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, kaosun bekçisi, krizin çeşnicisi konumundadır” dedi.

AÇIK PROVOKASYON

Muhalefete yüklenen Bahçeli “ HDP derseniz Türkiye’nin kalbine hançer sokmak için tetikte bekleyen fitnedir. Bizi asıl düşündüren İP’nin Başkanı tarafından üstlenilen provokatörlük rolüdür. Geçen haftaki grup konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanı’nı katil Netanyahu’ya benzeten ve Siyonizme gülücükler saçan bu şahsın, birkaç gün sonra Rize’yi, ilçeleri İkizdere ve Çayeli’ni ziyaret ederek müessif olaylara sebebiyet vermesi çok yönlü incelenmeli ve mercek altına yatırılmalıdır” çağrısında bulundu.

-Batı'nın sonu olacak!

Editör: TE Bilisim