Kırmızı Oda Miço ölecek mi? Miço Mehmet ile Sadi'nin karşılaşması ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Hafta içi her gün Cuma akşamları TV 8 ekranlarında yerini alan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde nelerin yaşanacağı merak konusu oldu. Yayınlandığı her akşam reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisi, ele aldığı yaşam hikayeleriyle ekran başındakileri derinden etkiliyor. Peki, Kırmızı Oda Miço ölecek mi? işte Miço Mehmet ile Sadi'nin karşılaşması…

MİÇO MEHMET İLE SADİ'NİN KARŞILAŞMASI

Delikanlı Sadi çocukluk arkadaşı Mehmet Miço ile yüz yüze gelir. İkili arasında yaşanacaklar yeni bölümde ortaya çıkacak.

Yeni bölüm fragmanında ise ikilinin iş birliği yaptığı görülüyor. Kardeş gibi büyüdüğü çocukluk arkadaşı Miço'yu yıllardır hasretle arayan Sadi, onun düşmanıyla ahbaplık ettiğini öğrendiğinde neler yaşayacak, Miço Sadi'ye nasıl bir kötülük yapacağı sorunun yanıtı bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde yanıt bulacak.

KIRMIZI ODA MİÇO ÖLECEK Mİ?

Doktor hanımın "Geçmişin düşünceleriyle bugünümüzü inşa edemeyiz. Artık yüzünü kaybettiğiniz zamana değil kazanacaklarınıza dönün." sözlerinin heyecan yarattığı Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragmanda yaşanan gelişmeler sonrasında Mehmet Miço’nun ölüyor mu sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. Yayınlanan fragmanda Miço’nun diziden ayrılacağı ya da ölümüyle ilgili bir sahne yaşanmadı. Ancak merak edilen tüm yanıtlar bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde yanıt bulacak.

Editör: TE Bilisim