Fikret Engin kimdir, nereli? Fikret Engin neden öldü? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Spor basınının sevilen isimlerinden Fikret Engin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir yoğun bakım da tedavi görmekteydi. Üzücü haberi uzun süre birlikte program yaptığı arkadaşı Murat Özarı sosyal medya hesabından paylaşmış, Fikret Engin için dua istemişti. Peki, Fikret Engin kimdir, nereli? Fikret Engin neden öldü? İşte detaylar haberimizde…

FİKRET ENGİN KİMDİR, NERELİ?

1973 yılında dünyaya gelen Fikret Engin aslen Bursa’lıdır. Bursa’da dayısına ait bir kumaşçı dükkanında çalışmıştır. O dönemde Bursa AS TV yöneticileri tarafından keşfedilen Fikret Engin, Süper Fm, Star Tv ve Atv gibi kuruluşlarda çalışmıştır.

FİKRET ENGİN NEDEN ÖLDÜ?

Fikret Engin'in 25 Mayıs'ta şeker komasına girerek hastaneye kaldırıldığı ve gece saatlerinde hayatını kaybettiği bilgisi edinildi.

Haberin yayılmasının ardından spor basını emekçileri ve sevenleri taziye dileklerinde bulundu. Fikret Engin, Murat Özarı ile birlikte TV8'deki Bay Tahmin programıyla hafızalara kazınmıştı.

Engin'in yıllarca birlikte program yaptığı kader arkadaşı Murat Özarı, dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Canim kardeşim, kader arkadaşım yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor...Dualarınızı eksik etmeyin... Allah yardımcın olsun fikretim..." ifadelerini paylaşmıştı.

Editör: TE Bilisim