Far Cry 6 ne zaman çıkıyor? Far Cry 6 sistem gereksinimleri neler? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başladı. Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan yeni FPS oyunu Far Cry 6’ıncı serisiyle oyun piyasasına atılmayı planlıyor. Kurumdan yayınlanan fragman ile birlikte belirlenen çıkış tarihiyle ilgili sıkça araştırılan Far Cry 6 ne zaman çıkıyor? Far Cry 6 sistem gereksinimleri neler? Soruların yanıtını sizler için haberimizi derledik. İşte tüm detaylar haberimizde…

FAR CRY 6 NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Akşam saatlerinde yayınlanan fragmanda silahlar, araçlar, karakterler ve mekanlar gibi birçok detayı oyunculara sunan oyun içi görüntülerin yanı sıra; kadın ya da erkek olarak seçilebilen baş karakterin de tanıtımı yapıldı. Far Cry 6’nın herkesin merak ettiği çıkış tarihi ise 7 Ekim olarak belirlendi.

Yapılan açıklamaya göre Far Cry 6, 7 Ekim 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Büyük bir hayran kitlesinin artık beklemekte zorluk çektiği oyun; PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve Google Stadia platformları için satışa sunulacak.

FAR CRY 6 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Resmi sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı, ancak Far Cry 6 için minimum gereksinimlerin aşağıdaki gibi olacağını tahmin edebiliriz:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit
  • İşlemci: Intel Core i5-4460 3.2GHz / AMD FX-8350
  • Grafikler: AMD Radeon R9 390 veya NVIDIA GeForce GTX 970 4GB
  • VRAM: 2GB
  • Sistem Belleği: 8 GB RAM
  • Depolama: 50 GB Sabit disk alanı
Editör: TE Bilisim