ATV'de Cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim dizisi Asiye karakteriyle gündem oldu. Kardeşlerim yeni bölüm fragmanında düşerek başından yaralanan ve kanlar içinde kalan Asiye'nin akıbeti merak edildi. Takipçiler, Kardeşlerim Asiye ölecek mi? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılacak mı? sorusunun yanıtını merak ederken Kardeşlerim 15. bölümüyle bu akşam duygusal anlar yaşatmaya devam ediyor. Peki, Kardeşlerim Asiye ölecek mi? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılacak mı? Detaylar haberde.

Kardeşlerim Asiye ölecek mi? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılacak mı?

Kardeşlerim 15. bölüm fragmanında Asiye havuz kenarında düşerek başını yere çarpıyor ve kanlar içinde kalıyor.

Yürekleri ağza getiren sahnenin ardından izleyiciler Kardeşlerim Asiye ölecek mi? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılacak mı? sorusunun yanıtını yoğun olarak araştırmaya başladı. 

Genç oyuncu Su Burcu Yazgı'nın Kardeşlerim dizisinden ayrılacağına dair bir açıklama bulunmuyor. Ancak gelişmeler dizinin ilerleyen bölümlerinde netleşecek.

Kardeşlerim konusu nedir?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel…

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı olan bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler.

Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır.

Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar…

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Editör: TE Bilisim