Galatasaray yeni sezon forması belli oldu mu? GS yeni sezon forma fiyatlarını merakla bekleyen Galatasaraylı futbol severler konu hakkında sıkça arama yapıyor. Ligi 2020- 2021 sezonunda şampiyon Beşiktaş’ın ardından averaj farkıyla ikinci sırada bitiren Galatasaray, taraftarının gönlünü çıkaracağı yeni dönem formalar ile birlikte almayı hedefliyor. Peki, Galatasaray yeni sezon forması belli oldu mu? İşte GS yeni sezon forma fiyatları…

GALATASARAY YENİ SEZON FORMASI BELLİ OLDU MU?

İnternete sızan Galatasaraylı futbolcuların giyeceği bazı yeni sezon formaları fotoğrafları meraklı vatandaşları heyecanlandırdı. Galatasaraylı futbol severler tarafından ilgi odağı olan görselleri bir taraf beğenirken diğer tarafın içine sinmedi.

GS YENİ SEZON FORMA FİYATLARI

Kulüp tarafından yeni sezon formalarına ilişkin bir açıklama veya tanıtım yapılmazken internete sızan bazı görseller oldu. Yeni dönem formaların fiyatının ise ne kadar olacağı henüz netlik kazanmış değil. Alanında uzman kişiler ve taraftarlar ise kulübün yakın zamanda resmi kamuoyu bilgilendirmesi yapmasını bekliyor.

Editör: TE Bilisim