TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'Nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılacak mı? Han'ın Naci'yi kazan dairesinde sakladığı öğrenen İnci gitmek ister ve engel olmaya çalışan Han'a öfkeyle tokat atar. İnci'nin bu hareketinden sonra Han'la ayrılıp diziye veda mı edeceği merak edildi. İzleyiciler Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılacak mı merak ediyor. Peki, İnci diziden mi çıkıyor? Masumlar Apartmanı Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılıyor mu? Detaylar tazının devamında...

İnci diziden mi çıkıyor? Masumlar Apartmanı Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı son bölüm izleyenler Han ve İnci arasında yaşanan gerginliğe şahit oldu. Han'ın Naci Hoca'yı günlerce kazan dairesinde tuttuğunu öğrenen İnci büyük bir hayal kırıklığı yaşarken Han gitmesine engel olmaya çalıştı. Ancak İnci'nin verdiği öfke dolu tepkisi ve Han'a tokat atması ise senaryonun yönünü mü değiştiriyor merak edildi.

Masumlar Apartmanı Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılacağı söylentileri izleyiciyi meraklandırırken bu konuda resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak güzel oyuncunun, senaryodaki aşırı dramatik sahnelerden çok yorulduğu ve bu durumu da yapım ekibine ilettiği belirtiliyor.

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı'nın İnci'si diziden ayrılacak mı? Bu sorunun yanıtı ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Editör: TE Bilisim