Emanet dizisi sezon finali ne zaman? Diziden hayranlarını üzen haber ile ilgili merak edilen detayları sizler için araştırdık. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu'nun başrollerini paylaştığı Emanet dizisinin sezon finali ile ilgili yapılan açıklamalar dizi takipçilerini üzdü. Yaz aylarına girilmesi ve yeni dizilerin başlamasıyla birlikte dizi hakkında merak edilen Emanet dizisi sezon finali ne zaman? Sorusunun yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte Diziden hayranlarını üzen haber!

EMANET DİZİSİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Emanet dizisinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Emanet'in sezon finali tarihi belli oldu. Sevilen dizinin 18 Haziran 2021'de sezon finali yapacağı öğrenildi.

Cenazesine birçok ünlü isim akın etti! Müzik dünyasının efsane ismi Hasan Saltık'a veda...Cenazesine birçok ünlü isim akın etti! Müzik dünyasının efsane ismi Hasan Saltık'a veda...

Öte yandan Sıla Türkoğlu, partneri Halil İbrahim Ceyhan ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaya cevap vermişti. Güzel oyuncu, "İkimiz de oyunculuk kariyerimizin başındayız. Özel hayat bize özel kalsın. Bunlar konuşulmasın. İşimizle gündeme gelmek istiyoruz" demişti.

Editör: TE Bilisim