Çukur dizisinde Yamaç ölüyor mu? Çukur finalde yamaç yok mu? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. 4 sezondur ekranlarda yer alan ve sevilen dizi Çukur, 7 Haziran Pazartesi akşamı final bölümünü yayınlayacak. Çukur'un final bölümü için yayınlanan fragmanında, cenaze görüntülerinin yer alması Yamaç ölüyor mu? Sorusunu gündeme getirdi. Peki, Çukur dizisinde Yamaç ölüyor mu? Çukur finalde yamaç yok mu? İşte tüm detaylar haberimizde…

ÇUKUR DİZİSİNDE YAMAÇ ÖLÜYOR MU?

Heyecanın ve aksiyonun hız kesmediği tanıtımda Yamaç, havuzun dibinde ölüm kalım mücadelesi veriyor. Çukur sokaklarında görülen iki cenaze dikkat çekerken, Koçovalılar büyük bir yıkım yaşıyor. Cumali Amca'nın geri dönüşü ailede tüm taşları yerinden oynatacak.

Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopacak. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği merakla beklenecek. Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur'un büyük finalinde tansiyon bir an bile düşmezken; Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda tanıklık edecek. Unutulmaz bir vedayla Çukur için her şey sonsuza kadar değişecek.

ÇUKUR FİNALDE YAMAÇ YOK MU?

Yamaç'ın havuza atıldığı sahneden sonra ise izleyicilerin kafası çok karıştı. Çukur dizisinin finalinde yer alması beklenen Aras Bulut İynemli'nin karakteri Yamaç'ın dizide öldüğüne dair söylentiler ortaya çıktı. Dizinin son yayınlanan final fragmanında ise iki tabut mahalleli tarafından taşınıyor. Tutulan tablolardan birin de ise Yamaç'ın fotoğrafının olması dizide Yamaç'ın öldüğünü ortaya çıkardı.

Büyük bir heyecanla beklenen Çukur dizisinin final bölümü 7 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim