TRT 1'de yayınlandığı günden bu yana sevilerek izlenen  Masumlar Apartmanı dizinin İnci'si Farah Zeynep Abdullah ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı İnci diziden mi çıkıyor, neden? soruları yanıt bekliyor. Sezon finaline hazırlanan dizinin gelecek sezondaki yeni bölümlerinde Han'ın eş İnci diziden çıkacak mı? Bu minvaldeki söylentiler araştırmalara neden olurken senaryonun nasıl şekilleneceği de merak konusu. Peki, Masumlar Apartmanı Farah Zeynep Abdullah ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı İnci diziden mi çıkıyor, neden, İnci ölecek mi? Soruların yanıtı içeriğin devamında.

Masumlar Apartmanı Farah Zeynep Abdullah ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı İnci diziden mi çıkıyor, neden, İnci ölecek mi?

TRT 1'de yayınlanan 37 bölümünde reytinglerde üst sıralarda kalmayı başaran Masumlar Apartmanı dizisinde sevenlerini üzecek bir gelişme yaşanıyor.

Dizinin sevilen başrol oyuncularından ve İnci karakteriyle karşımıza çıkan Farah Zeynep Abdullah'ın projeden ayrılacağı konuşuluyor.

Güzel oyuncunun, senaryodaki aşırı dramatik sahnelerden son derece yorulduğu ve durumu yapım ekibine bildirdiği belirtiliyor.

Masum Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın ölerek diziden ayrılacağı ve yerine de gelecek sezonda Ceylan karakteriyle Fahriye Evcen'in kadroya dahil olacağı da yine söylentiler arasında.

Ancak takipçiler bu duruma üzülürken dizinin eski reytingini yakalayamacağı endişeleri de gerçekliğini koruyor.

Editör: TE Bilisim