AÖF onur belgesi nasıl temin edilir 2021? AÖF onur belgesi sorgulama ekranı ile ilgili merak edilen detayları sizler için araştırdık. Açık öğretim öğrencilerin final sınavları sonrasında arama motorlarında sıkça araştırdığı onu belgesi ile ilgili merak edilen detayları sizler için araştırdık. Eğitim hayatını onur belgesiyle taçlandırmak isteyen adayların merak ettiği AÖF onur belgesi nasıl temin edilir 2021? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte AÖF onur belgesi sorgulama ekranı!..

AÖF ONUR BELGESİ NASIL TEMİN EDİLİR 2021?

Onur belgesi 2 dönemde de verilebilmektedir. Onur belgesi alabilmek için o dönemde az 30 kredilik ders alınması gerekmektedir.  Ek olarak aşağıdaki şartların da taşınması gerekir. İşte o şartlar;

  • Dönem not ortalaması 3,00 ila 3,49 arasında olmalıdır.
  • Hiçbir dersten kalınmamış olmalıdır.
  • Ders notlarından hiçbiri FF, YZ ve DZ olmamalıdır.
  • Öğrenci, disiplin cezası almamış olmalıdır.

Öte yandan öğrencinin ortalaması 3,50 ila 4,00 arasında olursa da bu kez öğrenci yüksek onur belgesi almaya hak kazanır.

AÖF ONUR BELGESİ SORGULAMA!

Öğrenciler onur belgesi almaya hak kazanıp kazanmadığını öğrenmek için açık öğretim öğrenci sayfasına girmeli.  Eğer onur belgesi ya da yüksek onur belgesi almışsanız, “kayıt bilgisi” sayfasına tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir uyarıyla karşılaşacaksınız.

AÖF ONUR BELGESİ SORGULAMA EKRANI

Editör: TE Bilisim