MSÜ 2021 sonuçları sorgulama nasıl yapılır? MSÜ tercih sonuçları sorgulama ekranı ile ilgili merak edilen detayları sizler için araştırdık. Milli Savunma Bakanlığı'ndan 2021 MSÜ tercih ve ön başvuru sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Binlerce vatandaşın merakla beklediği MSÜ yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla arama motorlarında sonuç görüntüleme kelimelerini araştıran vatandaşlar için detaylarını sizler için derledik. İşte 2021 MSÜ tercih sonuçları sorgulama ekranı!

MSÜ 2021 SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

MSB'nin açıklaması ile birlikte MSÜ tercih yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı üzerindeki yoğunluk da bir hayli arttı. MSÜ tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından bir sonraki aşamaya hak kazanan adaylar fiziki yeterlilik, evrak kontrolü, kişilik değerlendirme ve fiziki yeterlilik testine girecek.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI!

Milli Savunma Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Millî Savunma Üniversitesi 2021 Yılı Askerî Öğrenci Temini ön başvuru sonuçları yayımlanmıştır. Detaylı bilgiye https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz. MSÜ tercih sonuçları için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterlidir.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim