Kahraman Babam Yonca kimdir, kaç yaşında? Kahraman Babam dizisi Yonca karakterini kim canlandırıyor? Sorularının yanıtlarını araştıran vatandaşlar için konu hakkında bütün detayları içeriğimizde yer verdik. Aksiyon ve dram türündeki dizinin senaryosu olduğu kadar oyuncu kadrosu da seyirciler tarafından merak ediliyor. Peki, Kahraman Babam Yonca kimdir, kaç yaşında? Kahraman Babam dizisi Yonca karakterini kim canlandırıyor? İşte detaylar…

KAHRAMAN BABAM YONCA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya gibi ünlü isimlerin yazdığı yerli aksiyon ve dram dizisi Kahraman Babam, itfaiyecilerin zorlu hayatlarını konu ediniyor. Dizinin başrollerinde ise Görkem SevindikNilay Deniz ve  Ushan Çakır gibi ünlü isimler yer alıyor.

Dizide adli psikolog Yonca karakterine ise güzel oyuncu Nilay Deniz hayat veriyor.

3 Mayıs’ta 28’inci yaş gününü kutlayan ünlü oyuncu Nilay Deniz, son olarak seyirci karşısına Kanal D ekranlarında yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde Yasemin karakteriyle boy göstermişti.

KAHRAMAN BABAM DİZİSİ YONCA KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Televizyon ekranlarının konuşulan güzel ismi Nilay Deniz, Kahraman Babam adlı yerli aksiyon ve dram dizisinde adli psikolog Yonca karakterini canlandırıyor.

Ünlü Türk oyuncu, model ve manken Nilay Deniz, oyunculuk eğitiminin ardından ilk kez Behzat Ç. dizisinde deneyim yaşadı. Ah Neriman, Güneşi Beklerken, 20 Dakika, Mor Menekşeler ve Hayata Beş Kala dizilerinde de rol aldı.

Aşk Yeniden dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan genç oyuncu, bir süre Ateşböceği dizisinde başrol olup Aslı karakterini canlandırdı. Daha Sonra ise Kalk Gidelim dizisinde bir süre Nehir olarak rol aldı.

3 Mayıs 1993 Aydın doğumlu ünlü oyuncu Nilay Deniz, en son Kanal D ekranlarında yer alan Çatı Katı Aşk dizisinde Yasemin karakterine hayat vermişti.

YONCA’NIN DİZİDEKİ ROLÜ

İşini hep ön planda tutan Yonca, adli psikolog olarak Uğur ve Cem’in davasına atanır ve Ömrüm’ün kiminle yaşaması gerektiğine dair detaylı bir çalışma yürütmeye başlar. Bu davaya atanması genç kadının hayatını tamamen değiştirecektir.

Editör: TE Bilisim