Dünya genelinde birçok ülkede Haziran aylarında kutlanan Babalar Günü ile ilgili tam tarih netleşti. Bu özel günde babalarını sevindirmek ve yüzlerinde tebessüm ettirmek isteyen, eşler ve çocuklar babalarını sevindirmek istiyor. Babaların önemini vurgulamak ve onlara verilen değeri korumak isteyen çocuklar şimdiden geri sayıma başladı. İşte, Babalar günü için resimli sözler ve şiirler! Babalar Günüyle ilgili güzel anlamlı mesajlar!

BABALAR GÜNÜ İÇİN RESİMLİ SÖZLER VE ŞİİRLER!

Her kızın ilk aşkı babasıdır, sen de benim hayata gözümü açar açmaz elimi uzattığım ilk dalımsın. İyi ki varsın babacığım, babalar günün kutlu olsun.

Hayatta her insanın başına gelmesi gereken en değerli ebeveynlerden birisin, babalar günün kutlu olsun.

Bana bir babadan çok arkadaş olduğun ve her üzüntümü paylaşıp derdime ortak olarak yaralarımı sardığın için teşekkür ederim. Babalar günün kutlu olsun.

Gücünü ve kudretini hiçe sayamayacağım kadar çok seviyorum seni. İçimde büyüttüğün bu güçlü sevgi bağı için sana minnettarım babacığım babalar günün kutlu olsun.

CANIM BABAM

Babam sen evin kahramanı

İyi ki hep yanımdasın

Emin ol her zaman aklımdasın

Çünkü sen benim canım babamsın

Hayat seninle her zaman güzel

Babacığım senin yerin benim için her zaman özel

Ben sana sadece sevgimi verebilirim

Benim sana sevgim sadece göksel.

BABALAR GÜNÜ İÇİN

Canım babacığım bugün babalar günü

Unutmadım seninle geçirdiğimizi dünü

Benim için her zaman sende var bir büyü

Bana yaşamı sen öğrettiğin çünkü

Nasıl unutabilirim yüzünü

Her zaman sende gördüm bütünü

Gözlerinde dağıtmalı sevgim hüznünü

Senin kolların unutturur dertlerimin tümünü

Babalar günün kutlu olsun

Yüzün her zaman neşeyle dolsun

Benim için hayatımda her zaman özelsin

Ayrı kaldıklarımız artık bir son bulsun

BABALAR GÜNÜYLE İLGİLİ GÜZEL ANLAMLI MESAJLAR!

Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. İyi ki varsın... Babalar Günün kutlu olsun.

Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkeksin. Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

Evimizin güneşi bir tanesisin canım babam, kucak dolusu sevgi ve saygılarımla kocaman öpüyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günün kutlu olsun.

Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun...

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Editör: TE Bilisim