Galatasaray 2. Ön Eleme maçları ne zaman 2021? Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçları hangi tarihte? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edecek takımlardan Galatasaray ön eleme turundaki rakipleri bugün gerçekleştirilecek kura çekimlerinin ardından belli olacak. Peki, Galatasaray 2. Ön Eleme maçları ne zaman 2021? Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçları hangi tarihte? İşte tüm detaylar haberimizde…

GALATASARAY 2. ÖN ELEME MAÇLARI NE ZAMAN 2021?

"Lig Yolu" kategorisinden kura çekimine girecek. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Hollanda ekibi PSV Eindhoven eşleşti. Bu turda ilk maçlar 20-21 Temmuz, ikinci karşılaşmalar 27-28 Temmuz'da oynanacak.

Sarı-kırmızılı takım, bu turu geçmesi halinde 19 Temmuz'da kuraları çekilecek 3. ön eleme turuna çıkacak ve Avrupa arenasındaki turnuvalardan birine bu sezon grup aşamasından katılmayı garantileyecek.

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI HANGİ TARİHTE?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmesi için 2. ve 3. ön elemenin yanı sıra play-off turunu geçmesi gerekecek. Sarı-kırmızılılar, muhtemel rakibi karşısında ikinci eleme turunu geçememesi halinde bu kez Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan yoluna devam edecek.

Editör: TE Bilisim