Popüler bilgisayar oyunu League of Legends’tan esinlenilerek hazırlanan animasyon programı Arcane ne zaman çıkacak? Lol Arcane (1. bölüm) çıkış tarihi belli oldu mu? Meraklılarının heyecanla beklediği Arcane bölüm sayısı ve çıkış tarihi hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, Arcane ne zaman çıkacak? Lol Arcane (1. bölüm) çıkış tarihi belli oldu mu? Konu hakkında bilgiler içerikte.

Arcane ne zaman çıkacak? Lol Arcane (1. bölüm) çıkış tarihi belli oldu mu?

Popüler bilgisayar oyunu League of Legends’tan esinlenilerek hazırlanan animasyon programı “Arcane”, 2021 yılının sonbaharında Netflix’e gelmeye hazırlanıyor.

Arcana 1. bölüm çıkış tarihi ve bölüm sayısı hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

“Arcane”, Riot Games tarafından, Riot Games’in en popüler müzik videolarının, oyun sinemasının ve diğer “League of Legends” reklamlarının arkasındaki Paris merkezli animasyon stüdyosu Fortiche Productions ile ortaklaşa geliştirilerek üretildi.

“Arcane”, Riot Games’in film dünyasında ilk hamlesi olmakla da önem taşımakta.

League of Legends filminin konusu nedir?

Netflix’e göre, dizi Piltover’ın ütopik bölgesi ve Zaun’un ezilen yeraltı bölgesinde geçen hikaye iki ikonik Lig şampiyonunun kökenini ve onları parçalayacak gücü izliyor.

İki şehir, Runeterra olarak bilinen bir kıtada yer alan “League of Legends” dünyasının çeşitli yerlerinden biridir.

Video oyununda, her biri belirli bir karakteri kontrol eden beş oyuncudan oluşan iki takım, düşmanın Nexus olarak da bilinen ana yaratığı yok etmek için birlikte çalışmaktadır.

Editör: TE Bilisim