ATV ekranlarının fenomen dizilerinden Kuruluş Osman 63. yeni bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkıyor. Kuruluş Osman yeni bölümde izleyenler heyecan dolu saatler bekliyor. Bu bölümde, Malhun Hatun'dan o büyük müjdeyi alan Osman Bey, Bizans'a karşı vereceği zorlu mücadele için hazırlığa başlar. Öte yandan Nikola, Türkleri uç bölgesinden söküp atmak için beklediği fırsatı yakaladığını düşünmektedir. Efsane komutan Dukas'ın uç bölgesine getirdiği güçler, dengeleri nasıl etkileyecek? Diziyi internetten canlı HD izlemek ve gelişmeleri öğrenmek için Kuruluş Osman canlı izle! ATV ile Kuruluş (Diriliş) Osman 93. bölüm canlı izle! detayları yazımızda yer almaktadır.

Kuruluş Osman canlı izle! ATV ile Kuruluş (Diriliş) Osman 93. bölüm canlı izle HD yeni bölüm!

Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde, yayınlandığı günden bu yana zirvelerden düşmeyen Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte 63. bölüm özeti!..

Kuruluş Osman 63. bölümde neler olacak; Gayrı cenk vaktidir! Zafer inananlarındır!

Kuruluş (Diriliş) Osman 63'üncü bölümünde Malhun Hatun'dan evlat müjdesi alan Osman Bey, efsanevi komutan Dukas'la birlikte uç bölgesine gönderilen Bizans ordusuna karşı vereceği büyük savaşa hazırlanmak üzere harekete geçer. Selçuklu sultanıyla görüşmek üzere Konya'ya giden Osman Bey, Moğol ve Bizans arasında kalmamak için zekice bir oyun kurar. Togay'ın elinden kaçırılmasını ve Moğol altınlarına el konulmasını hazmedemeyen Moğol Valisi Yargıcı ise Osman Bey'e karşı sürpriz bir hamle peşindedir.

Bizans ordusu uç bölgesine geliyor!

Komutan Dukas'ın ordusuyla birlikte İnegöl'e gelişiyle gücünü artıran Nikola, Türkleri uç bölgesinden söküp atmak için aradığı fırsatı yakaladığını düşünmektedir. Osman Bey'in evlat sahibi olacağını öğrenen Bala Hatun, duygularına hakim olmaya çalışır ve Malhun Hatun'a bir adım atar. Osman Bey ise Konya'dan döndükten sonra uç bölgesinin kaderini belirleyecek büyük savaş için Alpleri ile birlikte cenk meydanına çıkar.

Osman Bey, savaştan galip çıkabilecek mi?

Osman Bey, Bizans ordusuyla savaştan galip çıkabilecek mi? Komutan Dukas'ın uç bölgesine getirdiği ordu dengeleri nasıl değiştirecek? Dukas'ın gelişi ile eli güçlenen Nikola'nın stratejisi ne olacak? Osman Bey ve Selçuklu Sultanı arasındaki görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacak? Osman Bey'den intikam almak isteyen Moğol Valisi'nin planı ne? Bala Hatun, Osman Bey ve Malhun Hatun'un çocuk sahibi olmasını nasıl karşılayacak?

Editör: TE Bilisim