Kaya Temel / Özel Haber

Galatasaraylı eski milli futbolcu Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman, karşılaşmada kilit rol üstlendi. Akman, Ankaragücü U19 takımına karşı orta sahayı diri tutmayı başardı. Yüksek performans gösteren 2004 doğumlu genç futbolcu, Ceyhun Müderrisoğlu’ndan tam not aldı. Hamza Akman bu sezon forma giydiği 15 maçta 1 gol kaydetti.

GELECEK VADEDİYOR

Galatasaray U19 Takımı’nın en genç oyuncusu kategorisinde yer alan Hamza Akman, oynadığı futbol ile A takıma göz kırpıyor. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray A takımı altyapıdan 4 oyuncuyu sezon başı kampına dahil etmişti. Akman da bu oyuncular arasında yer almak adına antrenmanlardan hariç bireysel çalışmalar gerçekleştiriyor.

Babasının izinden gidiyor

Hamza Akman, babası Ayhan Akman gibi yıllarca Galatasaray forması giymek istiyor. Genç futbolcunun en büyük hayali ise Galatasaray formasıyla Avrupa maçlarında boy göstermek. Yaşının daha genç olduğunu belirten Akman, “Önümde uzun yıllar var. Elimden gelenin fazlasını ortaya koyarak, çalışmalarımı bireysel de sürdürüyorum. Galatasaray’a uzun yıllar hizmet istiyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim