Netflix Türkiye'de yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Aşk 101'in 2.sezonu merak konusu oldu. Arama motorlarında sıkça sorulan Aşk 101 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Aşk 101 yeni sezon tarihi belli oldu mu? sorularına cevap arayan meraklı dizi severler için tüm ayrıntıları içeriğimizde derledik. Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğenilen Aşk 101'in 2. sezon çekimleri 14 Temmuz 2020 tarihinde başlandı. Peki Aşk 101 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Aşk 101 yeni sezon tarihi belli oldu mu? iste habere dair bütün detaylar...

AŞK 101 2.SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer'in yaptığı Aşk 101 Netflix Türkiye'nin en sevilen dizilerinden oldu. Birinci ve ikinci sezon çekimleri İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Akif Tunçel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen dizinin ikinci sezon çekimlerine ise 14 Temmuz 2020 tarihinde başlandı. Kaan Urgancıoğlu’nun Kemal’i, Pınar Deniz’in Burcu’yu, Mert Yazıcıoğlu’nun Sinan’ı, Kubilay Aka’nın Kerem’i, Alina Boz ve Tuba Ünsal’ın Eda’yı, Selahattin Paşalı’nın Osman’ı, İpek Filiz Yazıcı ve Bade İşçil’in Işık’ı ve Müfit Kayacan’ın Necdet’i canlandırdığı dizi Aşk 101, heyecan ve aksiyon dolu lise hayatını konu ediniyor. 

Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğenilen Aşk 101 dizisinin 2. sezon çekimleri tamamlandı. Aşk 101 2. sezon yayınlanma tarihi hakkında ise resmi bir açıklama yapılmadı.

AŞK 101 KONUSU NE?

1990'lar Türkiyesi'nde, dışlanmış bir grup genç, onlarla kalmak için sebebi olsun diye sevgili öğretmenlerini birine âşık etmek için el ele verir. Okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutma konusunda plan yapan 17 yaşında bir grup asi genci odağına alan hikaye gençlerin aşkı keşfetme süreçlerini odağına alıyor.

1998 yılında geçecek olan dizide gençler, öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmek üzere işe koyulduklarında asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar ve bu yolculukta beraberken güçlü olduklarını, sevginin ise zorla var edilemeyeceğini fark ederler. 

Editör: TE Bilisim