Gazeteci Cemile Taşdemir, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle Fatih Altaylı’nın hakaretlerine maruz kaldı.

Taşdemir "Uğur Dündar, Fatih Altaylı, Sevilay Yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı ise Taşdemir'in bu paylaşımına yine Twitter hesabından hakaret ederek yanıt verdi.

Taşdemir'e karşı "Yaratık benim bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma. Utanmaz olma." ifadelerini kullanan Altaylı, sözlerini şöyle sürdürdü: Ben senin etrafında toplanan alçak hırsızlardan değilim. Adımı kirli ağzınıza almayın.

Altaylı'nın bu yanıtı sosyal medyada tepkilerin odağı haline geldi. Kullanıcılar hakaret dolu tweeti nedeniyle Altaylı'ya sert tepki gösterdi.

"EVLERİNİ POLİSE GÖSTERECEĞİM"

Fatih Altaylı, 3 Mart 1997 tarihindeki "Yeni vatandaşlık görevim" başlıklı yazısında yine başörtülü kadınları kast ederek "Kendime yeni bir iş buldum. Bundan böyle kılık kıyafet kanununa aykırı olarak dolaşanları, kolundan tuttuğum gibi karakola götüreceğim. Evlerini polise göstereceğim. Otomobilde görürsem plakalarını alıp bildireceğim. Yapılan işlemi savcılığa kadar takip edeceğim. Yok yok, savcılıkta da takip edeceğim. Hırsız yakalatmak iyi de, bu kanun tanımayanları yakalatmak mı kötü?" satırlarını kaleme almıştı.

Başörtülü kadınlara yönelik hakarette sicili kabarık olan Fatih Altaylı 28 Şubat döneminde de Marmara Üniversitesi önünde toplanan başörtülü kızlar için ağza alınmayacak benzetmeler yapmıştı.

Editör: TE Bilisim