ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yıllardır faili meçhul cinayetler, kayıplar, aile darmalarıyla gündeme geliyor. Birçok olayın çözüme kavuşmasına vesile olan Müge Anlı'da Doktor Osman Büyükşen Olayı bu kez gündeme damga vurdu. Osman Büyükşen'in olayı anlatınca dayanamayan Müge Anlı salgını da unutup konuğuna sarılarak teselli etmeye çalıştı. Peki,Müge Anlı Osman Doktor kimdir, neden gündem oldu? Müge Anlı Osman Büyükşen olayı nedir? Detaylar yazımızda.

Müge Anlı Osman Doktor kimdir, neden gündem oldu? Müge Anlı Osman Büyükşen olayı nedir?

Annesiyle babasının katilini arayan Müge Anlı'daki Doktor Osman Büyükşen olayı anlatırken canlı yayında sinir krizi geçirdi.

Müge Anlı Osman Büyükşen Olayı: Necla ve Metin Büyükşen çifti Konya Karatay'da kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle katledilmiş, pencereden atlayıp kaçan kızları Büşra Büyükşen ise yaralı olarak kurtulmuştu.

Annesiyle babasının katilini arayan ve  iki kardeşi de şüpheli olan Dr. Osman Büyükşen, üç yıldır çözülemeyen cinayetin faillerinin bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuruda bulundu.

Programda günlerdir konuşulan Büyükşen çiftinin cinayetinde oğulları Osman Büyükşen, olayı anlattığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Doktor Osman Büyükşen, olayı soruşturan jandarmaya da savcıya da isyan etti. Cinayetin tanığı olan kız kardeşini de ortaya atarak sinir krizi geçiren Büyükşen'i Müge Anlı sakinleştirdi. Olaydan son derece etkilenen Müge Anlı, pandemiyi de unutarak Büyükşen'e sarılıp teselli etmeye çalıştı.

Doktor Osman Büyükşen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündem olan Doktor Osman Büyükşen, 17 Ocak 1988 tarihinde, Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Kasabası'nda dünyaya gelmiştir.

Osman Büyükşen; İlkokulu, İsmil Cumhuriyet İlkokulu'nda, orta öğrenimini 23 Nisan Egemenlik Ortaokulu'nda, lise öğrenimini ise Meram Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2006-2012 yılları arasında öğrenim gördü.

İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlayarak 2019 yılı nisan ayında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan Büyükşen, 01 Ağustos 2019 tarihi itibariyle de Cizre Devlet Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Editör: TE Bilisim